Η στάση της Αμαλίας να προστατέψει τον Ισίδωρο στη Γη της Ελιάς, η αφοσίωσή της αλλά και η κίνηση που έκανε βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή της, παίζει καταλυτικό ρόλο στη σχέση τους. Ο Ισίδωρος καταλαβαίνει ότι αυτή η γυναίκα πραγματικά ενδιαφέρεται για εκείνον. Έτσι, μετά το νοσοκομείο δεν θέλει να την αφήσει μόνη της και την παίρνει στο σπίτι του μέχρι να γίνει εντελώς καλά.

 

Εκεί αναπτύσσεται μιc τρυφερή σχέση, γεμάτη αισθήματα, σεβασμό αλλά και πραγματικό νοιάξιμο του ενός προς τον άλλον. Ετσι, όταν όλα καταλαγιάζουν, ο Ισίδωρος κάνει μια επαφή με τους συνεργάτες-πελάτες του στην Αμερική, όπου προκύπτει μια δουλειά για το ελαιοτριβείο. Οι Αμερικανοί θέλουν να προχωρήσουν με μια νέα μεγάλη συνεργασία, την οποία όμως οι Βρεττάκοι δεν μπορούν να τη διαχειριστούν από μακριά.

Η δουλειά είναι μεγάλη και μόνο ο Ισίδωρος είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να συναντηθεί μαζί τους. Ετσι λοιπόν αποφασίζει να πάει στην Αμερική και παίρνει μαζί του την Αμαλία! Εκεί μακριά απ’ όλους και χωρίς να το ξέρει κανείς, ο Ισίδωρος ζητάει σε γάμο την Αμαλία και εκείνη δέχεται με μεγάλη χαρά. Το ζευγάρι λοιπόν παντρεύεται και όταν πια γυρίζουν στην Ελλάδα, ο Ισίδωρος απλά τους παρουσιάζει τη σύζυγό του!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τέλος όσα ξέραμε για τον Ατζούν-Άρχισε τις… τσιγκουνιές!

O Μαξ Βερστάπεν αποδοκιμάστηκε και η πανέμορφη WAG τα χάνει στo γιουχάρισμα

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Ασπασία- Δεν φαντάζεται το σχέδιο του Δημοσθένη!