Η καρδιά του Γιώργη Κουράκου στη σειρά Η Γη της Ελιάς, χτυπά για την Ευτυχία. Ωστόσο αυτό που θα ακολουθήσει όταν εκείνος μάθει ότι η γυναίκα που αγαπά έχει βάψει τα χέρια της με αίμα, κανείς δεν μπορεί να το φανταστεί!

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τον ρόλο του στη σειρά του MEGA και εξομολογήθηκε ότι πρόκειται να ακολουθήσει μία καταιγίδα για το χωρισμό του με την Ιουλία η οποία όμως θα λειτουργήσει λυτρωτικά και για τις δύο πλευρές.

Σε ό,τι αφορά την Ευτυχία, εκείνη δεν δίνεται εύκολα. Ο Κουράκος θα ξεκαθαρίσει πρώτα τη σχέση του με το παρελθόν και ύστερα θα γίνει αυτό που όλοι επιθυμούν.

Ο Κουράκος με την αγάπη που έχει στην Ευτυχία θα βρεθεί σε ένα τρομερό αδιέξοδο για τη δολοφονία του Ανέστη. Μάλιστα η αποκάλυψη θα εμπεριέχει το στοιχείο της «έκρηξης» και όπως ο ίδιος ο πρωταγωνιστής λέει, θα γίνει χαμός αφού εκείνη θα αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις και ο αστυνόμος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του!

Από την  άλλη, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Δημοσθένη, όλα θα βγουν στο φως κάποια στιγμή. Όταν θα γίνει μία ανατροπή στη ζωή του Δημοσθένη, θα αρχίσουν μοιραία να λυγίζουν και οι πιο σκληροί χαρακτήρες!

 Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία

ΑΕΚ: Βρίσκει στόπερ το θέμα είναι πότε θα έρθει – Αυτό είναι το υπέρ του

Τρία Μίλια: Γυναίκα μυστήριο γοητεύει τον Τίμο