Η αναβολή του γάμου του Κουράκου και της Ευτυχίας στη σειρά Η Γη της Ελιάς, σοκάρει όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος απαιτεί όλη την αλήθεια από την Ευτυχία σχετικά με τον φόνο του Ανέστη κι εκείνη του εξηγεί με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία ημέρα.

Ο Φίλιππος με τον Παρασκευά παίρνουν την πρώτη τους άδεια και πηγαίνουν στη Μάνη. Κι ενώ η χαρά του ανταμώματος είναι μεγάλη, υπάρχει απέραντη θλίψη για την καταστροφή του σπιτιού. Ο Φίλιππος προσπαθεί να δώσει κουράγιο στην οικογένεια, αλλά το σοκ γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν διαβάζουν το πόρισμα της Πυροσβεστικής που μιλάει για εμπρησμό. Ο Δημοσθένης οργανώνει μεγάλο «χτύπημα» στη Μάνη και προσπαθεί να συντονίσει κάθε λεπτομέρεια. Ο Δαμιανός ξεκαθαρίζει στον Κουράκο πως δεν θα αφήσει την Ευτυχία να γλιτώσει.

Ο Φίλιππος γνωρίζει τον Μιλτιάδη και ο πάγος αναμεσά τους σπάει, αλλά δεν σταματάει να τον ζηλεύει. Ο εμπρησμός ξυπνάει μνήμες και η Χάιδω σκέφτεται ότι η επίθεση που δέχτηκαν μπορεί να έχει να κάνει με εκδίκηση για τον φόνο που διέπραξε πέρυσι.  Ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ότι η Ειρήνη κράτησε τα χρήματα του γιατρού και γίνεται έξαλλος.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Άρης Σερβετάλης: Ξεκαθαρίζει τη θέση του για το κόμμα ΝΙΚΗ

Viral δήμαρχος στο Μεξικό – Παντρεύτηκε αλιγάτορα τιμώντας προαιώνια παράδοση!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Θέμο Αναστασιάδη