Η Ιουλία, λόγω της εγκυμοσύνης της που δε θέλει να αποκαλυφθεί στη σειρά  Η Γη της Ελιάς, αποφασίζει να εγκαταλείψει τη Μάνη και να μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να προχωρήσει στην ανακαίνιση του σπιτιού της. Αυτό τουλάχιστον θα πει σαν δικαιολογία.

Μόνο λίγοι γνωρίζουν για το σχέδιό της αυτό, συμπεριλαμβανομένων των μελών της στενής της οικογένειας και της φίλης της, της Αφροδίτης. Όλοι υποστηρίζουν την απόφασή της, εκτός, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, από την κόρη της, την Αριάδνη, η οποία την κρίνει σκληρά και την κατηγορεί για ανευθυνότητα.

 

Η Ιουλία πράγματι θα μεταβεί στην Αθήνα, ενώ η εγκυμοσύνη της θα εξελίσσεται.
Παρόλα αυτά, η μοναξιά και η ανάγκη να αντιμετωπίσει μόνη της όλες τις προκλήσεις της ζωής θα την πιέζουν. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θα επικοινωνεί τηλεφωνικά με την Αφροδίτη, η οποία, με τη θετική της στάση και την αισιοδοξία της, θα την στηρίζει και θα τη βοηθά να αντιμετωπίσει τις αρνητικές σκέψεις.

Σε ένα από τα τηλεφωνήματα που θα δεχθεί η Ιουλία από την Αφροδίτη και τους υπόλοιπους κοντινούς ανθρώπους θα είναι και της Αριάδνης λέγοντας της πως έφυγε από την Μάνη για να γεννήσει και να δώσει και αυτό το μωρό για υιοθεσία. Αυτό θα κάνει έξω φρενών την Ιουλία, που μην αντέχοντας άλλες προσβολές, θα απαντήσει στην εμβρόντητη Αριάδνη!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Πότε επιστρέφει σε Mega και Netflix!

Ποτά-μπόμπες: Πώς θα τα αποφύγετε και οι παγίδες που κρύβονται στη διασκέδαση της νύχτας!

Έλενα Παπαβασιλείου: Με αυτή την εκπομπή επιστρέφει στο Action 24!