Ο Ισίδωρος στη σειρά Η Γη της Ελιάς, πέφτει από τα σύννεφα όταν μαθαίνει πως η Αμαλία δεν είναι αυτό που φαίνεται και αλλάζει στάση απέναντί της. Ο Ισίδωρος μαθαίνει από τον Αποστόλη ότι η Αμαλία όταν χώρισε, χωρίς να έχει παιδιά και νεότατη με καλή δουλειά, κατάφερε και πήρε από τον πρώην σύζυγό της δύο διαμερίσματα στην Αθήνα.

Ο Ισίδωρος καταλαβαίνει ότι αυτή η γυναίκα είναι πονηρή και αδίστακτη για να καταφέρει κάτι τέτοιο και αρχίζει να απομακρύνεται και να είναι κάτι παραπάνω από τυπικός μαζί της. Μάλιστα, σε ένα τραπέζι που μαθαίνει για κάποιον γνωστό του ότι παντρεύτηκε σε μεγάλη ηλικία μια πιο μικρή, του λέει χαρακτηριστικά και δυνατά για να ακούσει η Αμαλία ότι ελπίζει να συνέταξε τουλάχιστον κάποιο προγαμιαίο συμβόλαιο προκειμένου να μην την πατήσει!

Κάτι που ακούει η Αμαλία και καταλαβαίνει ότι ο Ισίδωρος ξέρει για εκείνη.

Στο μεταξύ, ο Στάθης, όπως έχουμε δει,  έχει κάνει την πρόταση γάμου στην Ιουλία με όλες τις διαδικασίες και με δαχτυλίδι και εκείνη το έχει δεχτεί. Λίγο αργότερα η Ιουλία συναντιέται με τον Ισίδωρο, ο οποίος της δείχνει τη δυσαρέσκειά του για το ταξίδι της στην Αθήνα. Της λέει για μία ακόμα φορά ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για εκείνη αλλά η ίδια είναι αποφασισμένη. Του λέει ότι τον Ιούνιο θα γίνει ο γάμος και καλά θα κάνει να το έχει χωνέψει προκειμένου να βρεθεί στο πλάι της.
Το ζευγάρι θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα μέχρι τον Ιούνιο όμως αυτή η αγάπη έχει περάσει πολλές και σκληρές δοκιμασίες και αντέχει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα «τελειώνει» την Πολυξένη-Την καρφώνει στον Θέμη!