Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο Αντρέας Γεωργίου θα μπει στη σειρά « Η Γη της Ελιάς» με έναν ρόλο, που θα ανατρέψει τα δεδομένα καθώς θα υποδυθεί έναν αδίστακτο χαρακτήρα και συγκεκριμένα το αντίπαλο δέος του Δημοσθένη.

Η δεύτερη σεζόν της παραγωγής του MEGA ξεκίνησε με πολλές ανατροπές, συστήνοντάς μας καινούριους ήρωες, όμως ανάμεσά τους δεν θα είναι και ο δημιουργός της σειράς. O Αντρέας Γεωργίου διαψεύδει τη φήμη αυτή και δηλώνει ότι θα παραμείνει αφοσιωμένος στη σκηνοθεσία και το τελικό μοντάζ της «Γης».

Στο μεταξύ στη σειρά ο ερχομός του Σωκράτη στη Μάνη έχει ταράξει την Αντιγόνη, αφού βλέπει ότι ο πατέρας της κόρης της αρχίζει να ανακατεύεται με τον τρόπο του στη ζωή της. Κατ’ αρχάς, οι επαγγελματικές συζητήσεις που κάνει με τους Βρεττάκους δείχνουν ότι έχει έρθει με σκοπό να μείνει στην πόλη και έτσι μπορεί να ανακαλύψει την ύπαρξη της Αγγελικής και να διαλύσει τα πάντα. Ανήσυχη, ζητά τη συμβουλή της Εύας για το αν πρέπει να αποκαλύψει στον Ισίδωρο και τον Μάνο ότι ο άντρας αυτός με τον οποίο σκέφτονται να συνεργαστούν στη σειρά του MEGA, είναι ο βιολογικός πατέρας της κόρης της.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!

Εκείνη, όμως την καθησυχάζει. Της λέει πως ο Σωκράτης πιθανότατα Θα ολοκληρώσει τις κουβέντες που κάνει και στη συνέχεια θα φύγει και τη συμβουλεύει να μην κάνει το παραμικρό. ‘Ομως μάλλον πέφτει έξω, καθώς εκείνος έχει έρθει αρκετά κοντά με την Αλκμήνη και δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει σύντομα την Αρεόπολη. Κάποια στιγμή, δε, που περνά από το καφενείο, ο Πότης ως συνήθως… ανοίγει το στόμα του και «καίει» την Αντιγόνη, καθώς του αποκαλύπτει πως είναι η κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου! Τότε ο Σωκράτης αρχίζει να υποπτεύεται διάφορα… Θεωρεί πως η Αντιγόνη είχε λόγους για να του κρύψει την αλήθεια και πλέον δεν πιστεύει πως είχε μείνει έγκυος την περίοδο που οι δυο τους είχαν επαφές. Αποφασίζει λοιπόν να ψάξει την υπόθεση, αλλά χωρίς να το πει σε κανεναν. Ετσι, ενώ κλείνει τη συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα βρίσκει έναν τρόπο και παίρνει δείγμα DNA από τη μικρή, προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις του Κώστα-Νέο σχέδιο από την Καλλιόπη!

Αλλαγή ώρας: Πότε αλλάζουν τα ρολόγια – Πάμε σε χειμερινή ώρα

Παγιδευμένοι: Η Άννα σε τραγική κατάσταση-Θα μάθει την αλήθεια για τον πατέρα της;