Ο Μάνος συνεχίζει να βρίσκεται στα χέρια των απαγωγέων στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ενώ όλη η οικογένειά του τρέμει για τη ζωή του και προσπαθεί να διαχειριστεί τις διαπραγματεύσεις με τους κακοποιούς, χωρίς να μπλέξει την αστυνομία.

Στο μεταξύ οι ωρες περνάνε οι απαγωγείς δεν επικοινωνούν με τους Βρεττάκους γεγονός που ανησυχεί την Μαρίνα η οποία ρίχνει ευθύνες στον Ισίδωρο.

Την ίδια στιγμή ο Mάvoς δεν κάθεται ήσυχα και αρχίζει τους τσαμπουκάδες με τους απαγωγείς του, οι οποίοι αποφασίζουν να του δώσουν ένα γερό μάθημα.

Λίγο αργότερα οι απαγωγείς στέλνουν στους Βρεττάκους βίντεο με τον Μάνο αιμόφυρτο και μελανιασμένο. Οταν αντικρίζουν την εικόνα του, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται.

Ωστόσο ο Ισίδωρος δεν έχει όλο το ποσό των λύτρων και προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Μετά από πολύ κόπο και με τη βοήθεια των δικών του, μαζεύει τα λεφτά και επικοινωνεί με τους απαγωγείς οι οποίοι του κλείνουν ραντεβού με μια προϋπόθεση. Ότι τα λεφτά θα τα πάει η Μαρίνα!

Ο Κουράκος, ωστόσο, παρακολούθεί τα παντα από απόσταση. Μόλις η κοπέλα φτάνει με το αυτοκίνητο στον έρημη περιοχή όπου θα γίνει η ανταλλαγή. αναλαμβάνει δράση η αστυνομία. Η Μαρίνα έντρομη φοβάται για την ζωή ταυ Μάνου. αλλά οι απαγωγείς στον φόβο για να μην συλληφθούν όλοι, αφήνουν τον Μάνο.

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης σκοπεύει να πουλήσει τον ελαιώνα κι ετοιμάζεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Η Ιουλία μόλις το μαθαίνει σκέφτεται κάτι που ίσως θα μπορούσε να βγάλει τον Στάθη από το επαγγελματικό αδιέξοδο. Ετσι καταστρώνει ένα σχέδιο καθώς δεν θέλει να μείνει ο Στάθης χωρίς δουλειά. Χωρίς να μιλήσει σε κανέναν, κανονίζει μια συνάντηση με τον Δημοσθένη και του ζητάει να αγοράσει τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Κρίση στη σχέση του Δημήτρη με την Άννα-Τι αποκαλύπτεται

Κληρώσεις Ευρωπαϊκών Κυπέλλων: Το κανάλι μετάδοσης για την κλήρωση Campions League, Europa League, Conference League

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Ο Νικόλας γίνεται τιμωρός