Η απόφαση του δικαστηρίου στη σειρά Η Γη της Ελιάς, βγαίνει και η Ασπασία παίρνει το μερίδιο που της αναλογεί από την περιουσία του Δημοσθένη. Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης ανακοινώνει στην έκπληκτη Ειρήνη ότι θα… παντρευτεί την «ερωμένη» του.

Ο Παρασκευάς έχει αντιληφθεί τα συναισθήματα του Μιλτιάδη για τη Βασιλική και τον πιέζει να του πει την αλήθεια. Τελικά ο νεαρός υποκύπτει και ομολογεί ότι είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της. Ξεκαθαρίζει όμως ότι σέβεται το πένθος της και δεν σκοπεύει να της μιλήσει… Η Αφροδίτη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της όταν πηγαίνει στην ταβέρνα και βλέπει τον Χρήστο και την Αριάδνη σε ένα περίεργο τετ α τετ. Συνειδητoποιεί πως είναι ερωτευμένοι και σοκάρεται με την προδοσία…

Ο Τζον προτείνει στην Αθηνά να συγκατοικήσουν μέχρι τον γάμο και εκείνη δέχεται. Εντελώς αναπάντεχα, και η μικρή Φιλιώ δέχεται να μετακομίσει ο Τζον στο σπίτι τους, γεγονός που χαροποιεί πολύ την Αθηνά. Η Ειρήνη πιέζει την Ασπασία να γυρίσει στον Δημοσθένη, προτού εκείνος προχωρήσει τη ζωή του με την Ελένη. Η Ισμήνη πουλάει την επιχείρηση και αρχίζει να οραματίζεται το νέο κέντρο αισθητικής.

Η Αμαλία εμφανίζεται στο ελαιοτριβείο, προκαλώντας ανησυχία στον Μάνο. Ο Στάθης φέρνει την Αριάδνη νε επαφή με έναν ξενοδόχο, προκειμένου να την απομακρύνει από την ταβέρνα και τον Χρήστο, αλλά εκείνη αρνείται να αλλάξει δουλειά. Την ίδια στιγμή, η Ισμήνη προσπαθεί σύμφωνα με το Τηλέραμα, να πείσει την εξοργισμένη Αφροδίτη πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη, αλλά η Αφροδίτη έχει αμφιβολίες. Δείχνει αποφασισμένη και τελικά ζητάει από τον Χρήστο να χωρίσουν. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στο ζευγάρι είναι τεταμένη, καθώς η Αφροδίτη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άντρας της είναι … αθώος.

Η ψυχολογία του Μάνου όλο και χειροτερεύει και ο Ισίδωρος αποφασίζει να του δώσει τρεις μέρες άδεια. ‘Ετσι, μαζί με τη Μαρίνα πηγαίνουν στην Κύπρο, για να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Η Χρυσούλα διαδίδει σε όλη την Αρεόπολη ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στην Αριάδνη και τον Χρήστο. Ο Λυκούργος το μαθαίνει και επιπλήττει  τον ανιψιό τον. Ο Τζον μετακομίζει επίσημα στο σπίτι της Αθηνάς και η Φιλιώ τού επιφυλάσσει μια πολύ θερμή υποδοχή. Παράλληλα, προχωρά με την αγoρά του ελαιώνα και πλέον αρχίζει την επαγγελματική του πορεία ως ελαιοπαραγωγός. Αργότερα μαζί με την Αθηνά και τη Φιλιώ πηγαίνουν να δουν από κοντά το κτήμα όπου θα γίνει το γλέντι του γάμου.

Το κουδούνι του Δημοσθένη χτυπάει και, μόλις ανοίγει, μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Λίνα και Όθωνας γίνονται ζευγάρι- Εγκαταλείπει τον Μάκη λόγω της ζήλειας του

Ο Jorge Lorenzo προκαλεί τον Dani Pedrosa σε αγώνα Boxing πυγμαχίας : Δέχεται!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή Πάρης και Γεωργία- Στο ορφανοτροφείο το μωρό