Η Αθηνά αποφασίζει να αναβάλει το ταξίδι στο Σούνιο στη σειρά Η Γη της Ελιάς, προκειμένου να μην αφήσει τη Φιλιώ μόνη της. Έτσι, η Μαρία βρίσκει την ευκαιρία να οργανώσει μια ακόμα χαρτοπαικτική βραδιά. Η σχέση του Πότη με την Άννα είναι πλέον επίσημη. Ο Αποστόλης, όμως, αντιδρά και ξεκαθαρίζει ότι θα βάλει τον Πότη μόνο σώγαμπρο στο σπίτι του.

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες του έρωτά του. Ο Πότης αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και ζητάει από την Άννα να τον παντρευτεί. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος και η Αμαλία συνεχίζουν τις βόλτες στην Αθήνα και το δέσιμο μεταξύ τους γίνεται όλο και πιο δυνατό. Οι εντάσεις ανάμεσα στην Αντωνία και την Αλκμήνη επηρεάζουν την απόδοσή τους στη δουλειά και ο Κωνσταντίνος αναλαμβάνει να τους τρίξει τα δόντια.

Η Αφροδίτη βγαίνει για φαγητό με τον Αποστόλη, αλλά ο Χρήστος δεν δείχνει να ζηλεύει. Ο Ορέστης και η Δήμητρα εξακολουθούν να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας.
Η Αθηνά και η Μαργαρίτα, όσο περνούν οι μέρες, προβληματίζονται με τη οτάσητης Φιλιώς, η οποία έχει κλειστεί στο δωμάτιό της και ζωγραφίζει δυσάρεστες και ζοφερές εικόνες. Η Αθηνά σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, προτείνει στη Φιλιώ να επισκεφθούν παιδοψυχολόγο, αλλά εκείνη αρνείται.

Την ίδια ώρα, ο Ορέστης λέει στη Δήμητρα πως κατανοεί τη στάση της απέναντί του και θα πάψει να την πιέζει να προχωρήσουν σε σχέση.

Στο μεταξύ, το γλυκό του κουταλιού με βάση την ελιά γίνεται ανάρπαστο και η Ασπασία χαίρεται μετην επιτυχία της, ενώ η Βασιλική συνειδητοποιεί πως η συνταγή της μητέρας της για τη βραβευμένη σπανακόπιτα έχει διαρρεύσει.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον του Λυκούργου – Ο Παρτσαλάκης δίνει spoiler

Ιαπωνικό GP : H Jessica Michibata έμεινε αξέχαστη με τα κλάματα της

Big Brother: Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει με παραγωγή Κοκλώνη