Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο Στάθης από τη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς,  ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς».

Ο αγαπημένος ηθοποιός της σειράς που επιστρέφει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21:00, ρωτήθηκε τόσο για τον έρωτά του με την Ιουλία όσο και για την πρόταση γάμου που πρόκειται να της κάνει!

Ο Πασχάλης Τσαρούχας χαρακτήρισε τον ήρωα του «άτσαλο και μπουνταλά» αλλά αγαπάει. «Εάν θυμάμαι καλά δεν γονάτισε, αλλά έδωσε δαχτυλίδι και το πήρε», σημείωσε αναφερόμενος στην αντίστοιχη σκηνή.

Επιπλέον είπε πως θα υπάρξει και τρίτη σεζόν της σειράς. «Ξέροντας τη Βάνα Δημητρίου όλο και κάποια αναποδιά θα φέρει, τώρα τι θα είναι αυτό δεν το ξέρω. Πάντως δεν θα είναι εύκολο», είπε σχετικά με την πορεία της σχέσης «Στάθη» και «Ιουλίας».

Σχετικά με το μέλλον του «Κίμωνα», του γιου του Δημοσθένη αποκάλυψε πως θα έχει έναν φρικτό θάνατο και μάλιστα μπροστά στον πατέρα του. «Και από ‘κει κι έπειτα θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για πολλούς χαρακτήρες στη σειρά», σημείωσε.

Για την τηλεοπτική «κόρη» του, τη «Βασιλική» είπε πως και εκείνη θα βιώσει στεναχώριες στο γάμο της. Τέλος, εξομολογήθηκε πως σε πολλές σκηνές μαζί με τα «τηλεοπτικά» παιδιά του, έχει συγκινηθεί πραγματικά.

«Μου αρέσει η σχέση μαζί τους και είναι ένα κομμάτι που το αισθάνθηκα πολύ δικό μου, και όταν είχα τις σκηνές και τις τρυφερές και τις δύσκολες, ειδικά με τον “Στέφανο”, εκεί συγκινήθηκα πραγματικά»,τόνισε ο ηθοποιός.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 10/1: Το λασπόλουτρο θύμισε… Σαλαγκούδη και προκάλεσε τσουνάμι στα social

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι τρέλανε τους σκάουτ και τις ξένες ομάδες!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Χάνει την ψυχραιμία του ο Χριστόφορος- Αυτός είναι ο λόγος!