Η επιστροφή της Αμαλίας στο πόστο της σχολιάζεται έντονα από την Ιουλία στη σειρά Η Γη της Ελιάς που θεωρεί ότι ο Ισίδωρος έχει προσωπικές βλέψεις. Ο Μιλτιάδης πιάνει δουλειά στους ελαιώνες και επιδεικνύει απ’ την αρχή σοβαρότητα. Η Άννα και η Ειρήνη εντυπωσιάζονται από το παρουσιαστικό του και όλα δείχνουν ότι θα κονταροχτυπηθούν για χάρη του.

Ο Λυκούργος και η Χάιδω αποφασίζουν να προχωρήσουν με τον πολιτικό γάμο τους και το ανακοινώνουν στα πιο κοντινά τους πρόσωπα. Συγκινημένοι περνούν μαζί το τελευταίο τους βράδυ ως ανύπαντροι και δίνουν αμοιβαίες υποσχέσεις.

Η ημέρα του γάμου τους ξημερώνει και αρχίζουν οι προετοιμασίες. Η Χάιδω είναι ψύχραιμη και ο Λυκούργος δε χάνει το χιούμορ του ενώ δεν παραλείπει να κάνει την καθιερωμένη του βόλτα απ’ το καφενείο. Η ώρα της τελετής φτάνει.

Είναι όλοι εκεί αλλά τις εντυπώσεις κλέβουν η Αρετή και ο Στάθης που καταφθάνουν μαζί. Μάρτυρας στο γάμο θα είναι ο Στάθης με το Μάνο ενώ ο Ισίδωρος με χαρά ανακοινώνει στο ζευγάρι ότι θα τους περιμένει στο σπίτι του.

Έχει διοργανώσει ένα μεγάλο τραπέζι προς τιμήν του Λυκούργου και της Χάιδως και οι πιο στενοί φίλοι τους είναι εκεί για να τους ευχηθούν. Η Μαργαρίτα ωστόσο δεν παρευρίσκεται καθώς δεν έχει συνέλθει ακόμα από τα τραγικά γεγονότα.

Κατάθεση… είχαμε στη Novibet και στον τελικό του Europa League 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ νεκρή; Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Ο Γιώργης υπαίτιος!

Ίντερ: Ο viral χορός του Τσαλχάνογλου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας (vid)

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος χαροπαλεύει εξαιτίας της Μαργέτας!