Ο Πότης με την Άννα αναμένεται ν’ αλλάξουν τη ζωή τους στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς και τις συνήθειες τους κι αυτό γιατί η Άννα θα διαπιστώσει ότι είναι έγκυος.

Φυσικά, τίποτα δεν θα είναι νορμάλ ακόμα και σ’ αυτό το τόσο ευχάριστο γεγονός. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Οπως θα δούμε, η Άννα αρχίζει να έχει κάποια συμπτώματα κι ενώ όλοι της λένε να πάει να κάνει εξετάσεις για να δει μήπως είναι έγκυος, εκείνη αρνείται και δεν θέλει καν να το σκέφτεται. Εξάλλου από την αρχή του γάμου της με τον Πότη είχε εκφράσει την άποψη ότι δεν θέλει να κάνει τόσο νωρίς παιδί, γιατί είναι νέα και θέλει να ζήσει τον έρωτά της. Ωστόσο, μετά από πολλές πιέσεις η Αννα κάνει εξετάσεις και μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Στην αρχή παθαίνει σοκ και δεν θέλει με τίποτα να το δεχτεί, ενώ σκέφτεται ακόμα και να μην το κρατήσει.

Όμως δεν μπορεί να το κρατήσει κρυφό από τον Πότη: «Την εκατσουλώσαμε. Είμαι έγκυος», του λέει κι εκείνος πετάει στα σύννεφα από τη χαρά του: «Κορωνίτσα μου, το καταλαβαίνεις; Θα γίνουμε γονείς! Θα αποκτήσει νόημα η ζωή μας. Αυτό δεν ήθελες; Πάει η ρουτίνα», της λέει και η Αννα μόνο που δεν τον σκοτώνει από τα νεύρα της: «Τι λες; Θες και τα λες;», του απαντάει, αλλά αυτή τη φορά ο Πότης δεν κάνει πίσω.

Στο μεταξύ, το νέο διαδίδεται και όλοι λένε στην Αννα πόσο τυχερή είναι και πόσο ευτυχισμένη και γεμάτη θα είναι με ένα μωρό
«Τώρα θα πήξει το μυαλό σου, που μας είχες τρελάνει με τις εμμονές σου μια με το ένα, μια με το άλλο», της τονίζει και ο Αποστόλης. Τελικά η Αννα πείθεται και μάλιστα όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο σίγουρη αισθάνεται. Φυσικά δεν σταματάει να κάνει τη ζωή ποδήλατο του Πότη, ο οποίος στέκεται με το ένα πόδι για να εκτελεί τις εντολές της Αννούλας του. Αυτό λοιπόν το ζευγάρι θα συνεχίσει να μας χαρίζει γέλιο και όμορφες στιγμές στον τέταρτο κύκλο της σειράς, καθώς και για τους ίδιους θα είναι ένας κύκλος γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε προηγούμενο τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Το τέλος βρίσκει μαζί Μαρίκα και Σώτο

Ο Παναθηναϊκός αντικατέστησε τον Βιλντόζα με Μπράουν, ο Ολυμπιακός τον πρόσθεσε!

Δημήτρης Πανόπουλος: Τέλος η τηλεόραση;