Ο Δημήτρης Πανόπουλος, άφησε την Ναταλία Γερμανού λίγο πριν την αυλαία της τηλεοπτικής χρονιάς και άλλαξε ρότα μιας και ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, μιας και δεν κατάφερε να εκλεγεί, επέστρεψε στον ALPHA και στη Ναταλία. Αυτό όμως δε μοιάζει να είναι οριστικό.

Σύμφωνα με τον Χάρη Λεμπιδάκη πυ μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Fay’s time, ο δημοσιογράφος δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος: «Η απόφαση πάρθηκε από κοινού, μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Αφού μίλησε με τη Ναταλία, είδαν ότι αυτή η συνεργασία δεν μπορεί, για προσωπικούς λόγους του Δημήτρη Πανόπουλου να συνεχιστεί, καθώς θέλει να κάνει κάτι πιο ενημερωτικό».

«Αφού διαψεύσω όλο αυτό που ακούγεται τις τελευταίες ώρες ότι θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, δεν του έχει γίνει κάποια πρόταση. Έχει να αποφασίσει αν θα ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί έχει μια πρόταση από τον κ. Κασσελάκη, ενεργά να είναι στον ΣΥΡΙΖΑ στο κομμάτι του γραφείου Τύπου. Αν μείνει στην τηλεόραση δεν θα κάνει σίγουρα ψυχαγωγία, αλλά ενημέρωση», πρόσθεσε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Ψάχνουν κάποιον για τη θέση του Δημήτρη Πανόπουλου για την ενημέρωση. Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι αν θα υπάρξει αντικαταστάτης στη θέση της Εβελίνας Νικόλιζα. Από Σεπτέμβριο, μην αποκλείσετε να συζητάμε όσοι είμαστε στον αέρα, τον Δημήτρη και την Εβελίνα. Κάτι γίνεται με αυτά τα δύο παιδιά. Μήπως θα τους δούμε μαζί», τόνισε η Μάρτζυ Λαζάρου.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δημήτρης Πανόπουλος: Δείτε το απόσπασμα