Η Βασιλική θα αρχίσει να μην έχει καλή διαίσθηση στη σειρά Η Γη της Ελιάς λόγω του Φίλιππου. Μάλιστα όλα αρχίζουν με έναν φρικτό εφιάλτη που βλέπει και ταράζεται καθώς φοβάται μήπως και αυτός αποδειχτεί προφητικός, όπως και οι άλλοι που είχε δει στο παρελθόν. Και δυστυχώς, οι εφιάλτες της Βασιλικής θα αποδειχτούν όντως προφητικοί, καθώς ο Φίλιππος θα πεθάνει.

Ο κύκλος που άνοιξε με τη δολοφονία της αδελφής του της Στέλλας δεν έχει κλείσει κι αυτό θα το δούμε με τη δίκη της Χάιδως. Ο φόνος του Φίλιππου είναι ειλημμένη απόφαση και ο μόνος τρόπος να κλείσει ο γδικιωμός. Η δολοφονία της κόρης της Χάιδως ήταν πράξη εκδίκησης, αλλά οι φόνοι που έκανε η Χάιδω για να εκδικηθεί κι αυτή με τη σειρά της, δεν άφησαν τον κύκλο να κλείσει. Αντίθετα, άνοιξαν έναν ακόμη, που θα τον κλείσει ο Φίλιππος με το αίμα του. Με τον θάνατο του Φίλιππου όλα αλλάζουν. Η Χάιδω είναι μια ζωντανή νεκρή. Το πένθος και ο πόνος που βιώνει δεν μπορεί να περιγραφεί. Αυτά που θα δούμε ξεπερνούν ακόμα και τις σκηνές της πιο δυνατής αρχαίας τραγωδίας.

Από την άλλη και η Βασιλική χάνει τον κόσμο. Ντύνεται στα μαύρα και η καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Τώρα έχουν μόνο η μια την άλλη και η μόνη τους παρηγοριά είναι η μικρή Στελλίτσα. Φυσικά και όλοι είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν και μάλιστα θα δούμε τι θα προκύψει στις ζωές τους. Κρατήστε ότι, πολλά επεισόδια πριν τον χαμό του Φίλιππου, ο Μιλτιάδης είχε αποκαλέσει σε μια κρίση ειλικρίνειας τη Βασιλική, ιδανική γυναίκα!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης σοκάρει τη Θοδώρα-Της αποκαλύπτει ότι είναι κόρη του και διαλύει την οικογένεια της Μαρίας!

Ο Ντάνι Όλμο έβγαλε την ασίστ της χρονιάς αλλά το γκολ ακυρώθηκε!

Έρωτας Φυγάς: Η Νάντια βάφει τα χέρια της με αίμα-Δίνει τέλος στο μαρτύριο!