Και ναι, όσο κι αν πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς Η Γη της Ελιάς, το τέλος δυστυχώς δεν θα είναι ευτυχισμένο για Φίλιππο και Βασιλική. Σύμφωνα με το Tv24 στο φινάλε του τρίτου κύκλου της σειράς ο Φίλιππος θα δολοφονηθεί, σαν αντίποινα από την οικογένεια Βαφέα, για τους φόνους που έχει κάνει η Χάιδω στο παρελθόν. Ο κύκλος που άνοιξε με τη δολοφονία τηs αδελφής του της Στέλλας δεν έχει κλείσει κι αυτό θα το δούμε με τη δίκη της Χάιδως. Ο φόνος του Φίλιππου είναι ειλημμένη απόφαση και ο μόνος τρόπος να κλείσει ο γδικιωμός. Εννοείται πώς ο θάνατός του θα σκορπίζει τον θρήνο και την οδύνη και η Βασιλική απαρηγόρητη θα περάσει πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Αλλο ένα ζευγάρι στη σειρά που ενδιαφέρει το τηλεοπτικό κοινό είναι ο Δημοσθένης με την Ασπασία. Είναι η επιτομή τού μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν και έτσι το φινάλε της σειράς θα τους βρει ξανά μαζί να κάνουν μια νέα αρχή στον γάμο τους. Η εξαφάνιση της Ξένιας με το μωρό μπορεί να έχει κάνει έξω φρενών τον Δημοσθένη, ωστόσο από την άλλη δείχνει κάποια σημάδια κατανόησης καθώς όσο ελευθέρων ηθών κι αν είναι η κοπέλα, δεν παύει να είναι μάνα! Από την άλλη βέβαια, τον έχει βολέψει αυτή η κατάσταση, καθώς χωρίς το μωρό μπορεί να διεκδικήσει ξανά την καρδιά της Ασπασίας. Κι έτσι γίνεται!

Το σκοτεινό παρελθόν του Κωνσταντίνου επιστρέφει και του χτυπάει ξανά την πόρτα. Οι παλιοί του γνώριμοι έρχονται να ταράξουν την οικογενειακή του γαλήνη και με τις απειλές τους προκαλούν τον τρόμο στον Κωνσταντίνο. αλλά και στην Ισμήνη που το ανακαλύπτει. Η Ισμήνη δεν μπορεί να καταλάβει ποιοι είναι αυτοί που εκβιάζουν τον άντρα της και γιο ποιο λόγο, καθώς δεν γνωρίζει και όλη την αλήθεια για το παρελθόν του. Ξέρει κάποια ανώδυνα πράγματα για την παλιά του δράση και όχι για τα φονικά που έγιναν με εντολή του. Το τέλος της σεζόν Θα τους βρει τρομαγμένους για το τι θα συμβεί.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Κόντρα Φίλιππου και Βασιλική-Η Αρετή ο λόγος-Πώς θα αντιδράσει;

Ρεάλ Μαδρίτης: Η φωτογραφία του Ροντρίγκο που έγινε viral και θέλει να ξεχάσει! (pic)

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ανατροπή με το ζευγάρι- Η Ιουλία ερωτεύεται τον Γιωργίκη