Ο Δημοσθένης και η Ασπασία στη σειρά Η Γη της Ελιάς, έχουν μοιραστεί περισσότερη από τη μισή τους ζωή ο ένας με τον άλλον και παρά τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει κράτησαν τον γάμο τους για αρκετά χρόνια. ‘Ομως, στην πραγματικότητα όσα τους χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που γνωρίζουν ή μπορούν να φανταστούν!

Από τη μία ο Δημοσθένης έχει μία κρυφή, παράνομη ζωή όντας αρχηγός της τοπικής μαφίας, ενώ από την πλευρά της η Ασπασία μετατρέπεται σε μία άλλη γυναίκα, δυναμική και αποφασισμένη να πάρει τη ζωή τα χέρια της. Για πρώτη φορά διεκδικεί πράγματα για τον εαυτό της, γεγονός που πρόκειται να οδηγήσει το ζευγάρι σε ρήξη.

Η γυναίκα θέλει να ζήσει ελεύθερα και δεν αντέχει άλλο να εκτελεί τις διαταγές του άντρα της. Από την άλλη, εκείνος παρακολουθεί την επανάσταση της Ασπασίας, χωρίς να αντιδράει, εκφράζοντας απλώς τις αντιρρήσεις του. Ωστόσο σύντομα τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν.

Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο τον χαρακτήρα της συζύγου του και την εγκαταλείπει. Το ζευγάρι μένει χωριστά για ένα διάστημα με αποτέλεσμα να έχουν και οι δύο τη δυνατότητα να σκεφτούν τι θέλουν από τη ζωή τους. Η Ασπασία νιώθει απελευθερωμένη και θέλει να κάνει επιτέλους όσα ονειρεύτηκε, όμως ο Δημοσθένης έχει πάρει πολύ βαριά την κατάσταση. ‘Ετσι, ύστερα από σκέψη, αποφασίζει να δώσει τέλος στον γάμο τους και της ζητάει διαζύγιο. Στο άκουσμα της είδησης, η Ασπασία θορυβείται, διότι, αν και εκείνη του έχει μιλήσει πολλές φορές για διαζύγιο, δεν το εννοούσε, σε αντίθεση με εκείνον που δείχνει αποφασισμένος!

Παράλληλα, τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός τους, που τους αγαπούν, όπως η κόρη τους, η Ειρήνη, και ο Στάθης με την Αρετή, προσπαθούν να τους πείσουν να τα ξαναβρούν και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μεγάλα μπλεξίματα-Παντρεύεται πάλι την Αρετή;

Η Μπαρτσελόνα πήρε το πρωτάθλημα και ο Λεβαντόφσκι το έριξε στον χορό! (vid)

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει φασαρία στον Γεράσιμο- Του ζητά να απομακρυνθεί από την Ελισάβετ