Με ερωτική διάθεση φαίνεται ότι συνεχίζεται η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πάμε Δανάη και ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας!

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην πρωινή του… εμφάνιση, το ντεμπούτο του θα κάνει στο αυριανό επεισόδιο ο Βαγγέλης Κακουριώτης ο οποίος θα υποδυθεί τον Κίμωνα, τον γιο του Δημοσθένη.

Επιπλέον αποκαλύφθηκε ότι προσεχώς θα υπάρξει ειδύλλιο μεταξύ του Κίμωνα και της Δήμητρας, της αστυνόμου που είχε υποδυθεί την Ράινα! Ωστόσο αυτό αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στη Μάνη! Το ζευγάρι αρχικά θα φροντίσει να κρύψει τη σχέση του και γι αυτό μάλιστα θα πραγματοποιήσουν μία ρομαντική απόδραση εκτός της πόλης.

Ο Δημόσθενης όμως, ο δαιμόνιος άντρας της Μάνης που όποια βρωμοδουλειά σηκώσεις θα βρίσκεται από κάτω, αγνοεί τον έρωτα του γιου του με την εκπρόσωπο της εξουσίας και φροντίζει να προξενέψει στον Κίμωνα την Μυρτάλη!

Οι δύο τους θα βγουν για φαγητό, μετά την παρότρυνση του Δημοσθένη. Αυτό όμως δεν θα τους βγει σε καλό αφού θα τους παρακολουθεί ο Αλέξης που τους την έχει στημένη και θα γίνει ακόμα μία σκηνή ζηλοτυπίας!

Τόσο ο Κίμωνας όσο και η Δήμητρα θα προκαλέσουν τριγμούς αφού ο ένας είναι ο γιος του άκρως παράνομου Δημοσθένη και η άλλη είναι δεξί χέρι του Κουράκου.

Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν αναμένεται να είναι συγκλονιστικές!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε όσα είπαν στην εκπομπή