Ολοι όσοι παρακολουθούν τη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, γνωρίζουν από την πρώτη στιγμή τις παρανομίες του Δημοσθένη,  που σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο έχουν συνταράξει τη Μάνη. Φόνοι, ληστείες, εκβιασμοί, γυναίκες, παράνομες διαθήκες. Ωστόσο 0 Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης δεν έχουν καμία σχέση με τις δολοφονίες των κοριτσιών και το ΣΝΑΦ

Όλοι θεωρούν πως πίσωαπό το κύκλωμα με το ΣΝΑΦ όπου κορίτσια δολοφονούνται online ικανοποιώντας τις άρρωστες ερωτικές ορέξεις πλουσίων κυρίως,  κρύβονται ο Δημοσθένης με τον Κωνσταντίνο. Τα πάντα όμως μπορούν να ανατραπούν!

Όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση όμως, αλλά θα ανακαλύψουν ότι εκτός από αυτούς, ένα άλλο κύκλωμα με στυγνούς και επικίνδυνους δολοφόνους δρα στην περιοχή. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος ζητά για μια ακόμα φορά από τον Δημοσθένη να τον αποδεσμεύσει. Ωστόσο ο Δημοσθένης και πάλι του το αρνείται.

Στο μεταξύ ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιζάδικο, με την Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει. Ποιος είναι όμως ο
άντρας αυτός που κρύβεται και κυκλοφορεί με το δαχτυλίδι-οικόσημο της οικογένειας;

Ο άντρας αυτός θα εμφανιστεί, αλλά ακόμα δεν θα δούμε το πρόσωπό του. Θα βλέπουμε μόνο τις αποτρόπαιες πράξεις του και η έκπληξη θα είναι μεγάλη όταν (μετά από πολλά επεισόδια) δούμε το πρόσωπό του.

Το δαχτυλίδι που φοράει είναι ένα πέμπτο δαχτυλίδι που λίγοι γνωρίζουν ότι υπήρχε. Αυτό το θέμα θα μας πάει πίσω, πιο παλιά και πιο κοντά στον Ιπποκράτη, που η σχέση του με αυτό ίσως αποδειχθεί καταλυτική!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Το Μουσικό Κουτί – ΕΡΤ: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι καλεσμένοι της 2ης σεζόν

Καιρός – Αρναούτογλου: Δυνατοί βοριάδες – Πέφτει η θερμοκρασία

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό σε Άννα και Δημήτρη