Η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο και μέχρι τότε κρατήθηκε σαν επτασφράγιστο μυστικό το τι θα γίνει με τα ζευγάρια της σειράς, αλλά και με τις υποθέσεις που άνοιξαν στο τελευταίο επεισόδιο. Μάλιστα, τελευταία στιγμή το κανάλι αποφάσισε να μη δείξει τρέιλερ από τη νέα σεζόν

Ένα θρίλερ διαδραματίστηκε μεταξύ του Κουράκου και της Ευτυχίας για το αν θα επιστρέψει εκείνη ή όχι. Αν και στην αρχή ήταν αποφασισμένο ότι η Ευτυχία φεύγει δια παντός, αυτό δείχνει να αλλάζει και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σύμφωνα με το TiVi σίριαλ να επιστρέψει στη Μάνη.

Αυτό ωστόσο είναι υπό σκέψη αφού η Ιφιγένεια Πιερίδου έχει ήδη κλείσει στην ΕΡΤ.

Επανένωση θα έχουμε και για την Ιουλία με τον Στάθη. Το ζευγάρι μετά τα τελευταία δραματικά γεγονότα που έζησαν και οι δύο από τη δική τους πλευρά, όχι μόνο θα είναι ξανά μαζί, αλλά θα παρακολουθήσουμε και μια συγκινητική ιστορία που θα διαδραματιστεί ανάμεσά τους.

Επικές στιγμές θα ζήσουμε και με τον Πότη, καθώς θα αφήσει επιτέλους τα μισόλογα και τα υπονοούμενα και θα μιλήσει με θάρρος στην Άννα. Ο Πότης θα της πει εν ψυχρώ ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, ότι την αγαπάει και ότι θέλει να είναι μαζί. Η Αννα στην αρχή θα το πάρει στην πλάκα, όμως την ίδια στιγμή θα μπει μέσα της «το μικρόβιο» και θ’ αρχίσει κι εκείνη να τον βλέπει με διαφορετικό μάτι. Και ναι. Θα είναι ένα από τα πιο επεισοδιακά ζευγάρια της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με το περιοδικό και ο Αποστόλης αρχίζει να έχει αισθήματα για την Αναστασία, που κι αυτούς λίγο πιο αργά μεν, θα τους δούμε να είναι μαζί. Ο Χρήστος, από την άλλη, θα συνεχίσει να μην είναι σε καλή κατάσταση λόγω της Eύας αλλά όπως θα δούμε θα αρχίσει σιγά-σιγά να έρχεται κοντά με την Αφροδίτη.

Οσο για τον Ορέστη με τη Δήμητρα, τα πράγματα στην αρχή θα στραβώσουν κι αυτό γιατί η Δήμητρα δεν θα πάρει με καλό μάτι την απόκρυψη της αλήθειας από τον Ορέστη.

Η κοπέλα θα πικραθεί πολύ και θα κρατήσει μια απόσταση. Αλλά αυτές οι δύο καρδιές είναι για να χτυπάνε μαζί…

Τέλος, η Αλκμήνη και η Αντωνία δεν θα χαρούν το σύμφωνο συμβίωσης που έκαναν. Ηδη έχουμε δει ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν πάνε καλά. Οι τσακωμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον, ενώ η Ισμήνη της δηλώνει ότι παράλληλα της αρέσουν και οι άντρες. Ο χωρισμός μεταξύ τους είναι δεδομένος και μάλιστα θα χωρίσουν κακήν-κακώς!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το teaser του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Πανικός στον αέρα του δελτίου-Ρεπόρτερ άρχισε να τρέχει για να γλιτώσει!

Τι ισχύει το συμβόλαιο του Μπακαμπού

Σασμός: Ο τρίτος κύκλος τελειώνει πριν καν αρχίσει-Τι έχει συμβεί με τα νέα επεισόδια;