Ως μέγα ατόπημα του σεναριογράφου αλλά και του σκηνοθέτη της σειράς Η Γη της Ελιάς, μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός που παρατηρήθηκε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/10) και είχε να κάνει με τις σκληρές σκηνές. Σε μία σειρά, με ούτως ή άλλως τεράστια επιτυχία, τι μπορεί να εξυπηρετεί αυτό που προβλήθηκε στους δέκτες μας και μάλιστα σε μία ώρα που οποιοδήποτε παιδί θα μπορούσε να κάνει ζάπινγκ και να πέσει πάνω στις συγκεκριμένες σκηνές.

Προφανώς και η σκηνή ήταν ακατάλληλη για τα παιδιά αλλά η ώρα ήταν επίσης ακατάλληλη. Το σκηνοθετικό team της καθημερινής σειράς του MEGA, δε χρειάζεται ούτε καθοδήγηση αλλά ούτε και συστάσεις αφού όλοι γνωρίζουμε τι σκληρή δουλειά γίνεται και αυτό βέβαια αντικατοπτρίζεται στα νούμερα τηλεθέασης.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η σειρά μετατράπηκε από Γη σε … Κόκκινο Κύκλο, ήταν προφανώς λάθος. Ο ρεαλισμός της σκηνής με τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας, ήταν ιδιαίτερα αποκρουστική.

Μάλιστα, χωρίς καμία διάθεση να υποδείξουμε τη δουλειά σε κανέναν αλλά μόνο από μία τρίτη ματιά, η συγκεκριμένη σκηνή θα μπορούσε να αποδωθεί με πολλά σκηνοθετικά τεχνάσματα! Δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε ακόμα και τη σειρά του Netflix, Dahmer, όπου ο κατά συρροήν δολοφόνος κάνει φόνους χωρίς να είναι τόσο απροκάλυπτα ωμοί!

Και βέβαια ο καθένας μπορεί να αποδώσει όπως θέλει μία σκηνή που επιθυμεί να βγάλει ρεαλισμό, αλλά μήπως ήταν too much λόγω ώρας;

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: «Κόβεται» το «Εκτός Υπηρεσίας» – Τι έχει γίνει με την αγαπημένη σειρά

Παναθηναϊκός: Ο agent Ρούζνιτς που προξένεψε και τον Σπόραρ ετοιμάζει κάτι για τον Ιανουάριο;

Η καυτή Αλβανίδα ρεπόρτερ που ζαλίζει με την παρουσία της στα γήπεδα (pics)