Όλοι πλέον φαίνεται να ζητούν απαντήσεις από την ηγουμένη για τον φόνο στη σειρά Φόνοι στο Καμπαναριό. Μόνο εκείνη γνωρίζει τελικά για τη σχέση που είχε μια μοναχή με τον Πέτρο Αγγέλου, όμως ούτε στον Σοφιανό και τον Τσακαλάκη θα δώσει τα στοιχεία που χρειάζονται, ούτε όμως και στον πατέρα Φανούριο που έχει ξεκινήσει να την κοιτάζει επικριτικά. Οι παραπάνω όμως δεν είναι η μοναδική έγνοια της Μαρίας αφού ο Δημήτρης Καλογήρου (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) έχει δηλώσει πως θέλει την ηγουμένη νεκρή.  Το μάτι του Δημήτρη γυαλίζει και οι βοηθοί του καταλαβαίνουν πως πρέπει να κάνουν πράξη τις διαταγές του το συντομότερο.

Οι μοναχές έχουν πλέον μάθει τα δυσάρεστα νέα για την Ηγουμένη Μαρία. Η αδερφή Αρσινόη αποφασίζει πια να πει την αλήθεια στις υπόλοιπες μοναχές για τις κρυφές έρευνες της ηγουμένης που την οδήγησαν στην καταστροφή. Τους λέει ότι η ηγουμένη είναι σε κίνδυνο και πρέπει όλες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές όσο ο Σοφιανός και ο Τσακαλάκης προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον Δημήτρη που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία.

Στο μεταξύ, ο Καραΐσκος δείχνει να του έχει ξεφύγει, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο δύσκολη την ολοκλήρωση της έρευνάς του. Λίγο αργότερα όμως όλα θα αλλάξουν και το μοναστήρι θα βυθιστεί σε ένα ατελείωτο πένθος. Οι αδελφές Αγαθονίκη, Ουρανία, η δόκιμη Χρυσοβαλάντω αλλά και ο πατήρ Φανούριος θα αρχίσουν να πενθούν αφού το αποτέλεσμα τους φέρνει προ τετελεσμένου. Μια από όλες, επηρεασμένη από την τραγική κατάληξη, επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα και ομολογεί τον φόνο του Πέτρου Αγγέλου. Ποια είναι;

Φόνοι στο Καμπαναριό: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Λυκούργο και Χρήστο-Η αποκάλυψη της σχέσης με την Αριάδνη φέρνει φασαρίες!

F1 Mercedes W15 2024 και το μονοθέσιο μεταμορφώνεται

Η Μάγισσα: Όσα θα γίνουν στα νέα επεισόδια-Ένας έρωτας γεννιέται-Αδέρφια Σπήλιος και Θεοφανώ