Όλο και πιο κοντά βρισκόμαστε στο φινάλε του Famagusta. Η σειρά του Mega των Γεωργίου – Δημητρίου συγκλόνισε στα λίγα επεισόδιά της και όλοι αναμένουμε να δούμε πως θα ολοκληρωθεί.

Η ηθοποιός Μαριάννα Σάντη υποδύεται τη Σιμώνη στη σειρά. Η Σιμώνη βρέθηκε στην Κύπρο προκειμένου να μάθει περισσότερα για τη δολοφονία της αδερφής της. Η ηθοποιός μίλησε στο MyTv για το τι θα δούμε στη συνέχεια με το χαρακτήρα της.

Η Σιμώνη θα περάσει από διάφορα στάδια ακροβατώντας ανάμεσα σε συναίσθημα και ηθικούς φραγμούς. Όσον αφορά τη δικαιοσύνη για τη δολοφονία της αδερφής της, παρότι ο Θοδωρής έχει κριθεί ένοχος θα δούμε μία μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση στη συνέχεια.

Την ίδια ώρα όμως η Σιμώνη βασανίζεται καθώς έχει ερωτευτεί τον Μάικλ και εκείνος εκείνη. Ο γάμος της όμως στηρίζεται σε γερά θεμέλια και η ίδια θεωρεί πως δε θα διαλυθεί λόγω αυτού του έρωτα.

Η εμπλοκή όμως του Γιώργου σε οικονομικό σκάνδαλο θα κλονίσει την εμπιστοσύνη της και θα υπάρξει κρίση στο γάμο τους. Στο φινάλε του δεύτερου κύκλου θα δούμε τη Σιμώνη ξανά κοντά στον Μάικλ χωρίς να μας αποκαλύπτει αν θα είναι τελικά επίσημα ζευγάρι.

Famagusta: Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Τέλος από τον Σασμό, πάνε στο MEGA πασίγνωστοι πρωταγωνιστές

Ψυχοκόρες: Αυτό θα είναι το τέλος του Ιάκωβου

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Οι απειλές της Ευγενίας ξυπνούν τα δολοφονικά ένστικτα του Ιπποκράτη