Τα στοιχεια που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του Μάικλ στη σειρά Famagusta τον καθιστούν κύριο ύποπτο φόνο της Ελένης. Ενώ εκείνος προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του η Χριστίνα αμφιβάλλει για την ενοχή του και ο Αντρέας υπόσχεται να διερευνήσει την υπόθεση. Στο μεταξύ, η Κατερίνα τηλεφωνεί στη Σοφία στο Λονδίνο και την ενημερώνει για τη σύλληψη του Μάικλ, ενώ παράλληλα συνεχίζει μόνη της τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ. Ο Αντρέας πείθει τον Παύλο να επισκεφτούν ειδικό γιατρό στο Λονδίνο, με την ελπίδα ότι μπορεί να προτείνει κάποια θεραπεία για το πρόβλημα υγείας του.

Η Σοφία φτάνει στην Κύπρο και στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον γιο της επισκέπτεται τη Χριστίνα. Οι δυο γυναίκες, η βιολογική και η θετή μητέρα του Μάικλ, συναντιούνται για πρώτη φορά…

Η αδελφή της δολοφονημένης Ελένης, η Σιμώνη, πιέζει τον Αντρέα να αναλάβει τη δίκη για τον φόνο της αδελφής της και εκείνος δέχεται, παρά τις αντιρρήσεις της Χριστίνας. Ο Μάικλ, που θεωρεί ότι ξεμπέρδεψε με την αστυνομία, προτρέπει τη Σοφία να γυρίσει στο Λονδίνο, αλλά εκείνη αρνείται.

Παράλληλα, ο Θοδωρής ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης και ζητά από τον Κλεάνθη ψεύτικο άλλοθι για εκείνο το βράδυ. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρονο γίνεται με τον γιο του και την Ιφιγένεια, η οποία δηλώνει αποφασισμένη να το παλέψει μαζί του. Ο μικρός Μάριος αρρωσταίνει, και ο Τεύκρος, ο μεγάλος αδελφός του, αναλαμβάνει να τον φροντίσει όσο νοσηλεύεται. Η επόμενη συνέντευξη του Μάικλ θα ανασύρει συγκινητικές μνήμες του παρελθόντος από το 1974. Ο Μάικλ θα τηλεφωνήσει στη Σιμώνη, ελπίζοντας πως θα καταφέρει να της πει τη δική του πλευρά σύμφωνα με το Τηλέραμα. Η Σοφία συναντά τον Αντρέα για να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια.

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Χαμός με την αποκάλυψη-Ο Δημήτρης έκαψε τους γονείς του Άγγελου!

F1 O Χάμιλτον στη Ferrari: Το «μήνυμα» του Περόνι

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ φτάνει μέχρι το τέλος-Η Γερακίνα επιστρέφει και τιμωρεί!