Η αδερφή της δολοφονημένης Ελένης Σιμώνη, πιέζει τον Αντρέα στη σειρά Famagusta να αναλάβει τη δίκη για το φόνο της αδελφής της. Του λέει ότι μόνο εκείνος μπορεί να βοηθήσει και τον παρακαλεί να μην της αρνηθεί. Εκείνος, παρά τις αντιρρήσεις της Χριστίνας, δέχεται. Παράλληλα, ο Μάικλ πιστεύει ότι μετά από τις εξηγήσεις που έχει δώσει, ξεμπέρδεψε με την αστυνομία και προτρέπει τη Σοφία να φύγει λέγοντάς της ότι είναι καλύτερα να γυρίσει στο Λονδίνο. Εκείνη όμως αρνείται και του λέει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει μόνο και θα μείνει δίπλα του για όσο καιρό χρειαστεί.

Στο μεταξύ, ο Θοδωρής ανησυχεί για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς οι υποψίες για τον Μάικλ αρχίζουν να απομακρύνονται και φοβάται ότι μπορεί με τις έρευνες να φτάσουν σε αυτόν. Έτσι, ζητάει από τον Κλεάνθη, ψεύτικο άλλοθι για εκείνο το βράδυ και επιμένει να τη βοηθήσει.

Την ίδια στιγμή η υγεία του Παύλου επιδεινώνεται και κάνει τα πάντα για να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με το γιο του και την Ιφιγένεια, η οποία είναι συνέχεια κοντά του και του δηλώνει ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει και είναι αποφασισμένη να το παλέψει μαζί του.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο μικρός Μάριος αρρωσταίνει και ο Τεύκρος, ο μεγάλος αδελφός του, αναλαμβάνει να τον φροντίσει όσο νοσηλεύεται. Στο μεταξύ, η επόμενη συνέντευξη του Μάικλ θα ανασύρει νέες συγκινητικές μνήμες του παρελθόντος από το 1974. Παράλληλα, ο Μάικλ αποφασίζει να επικοινωνήσει με τη Σιμώνη. Της τηλεφωνεί και ελπίζει πως θα καταφέρει να πει τη δική του πλευρά. Τέλος, η Σοφία θα συναντήσει για άλλη μια φορά τον Αντρέα για να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια…

 

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Ο Δημήτρης σοκάρει τη Θοδώρα-Της αποκαλύπτει ότι είναι κόρη του και διαλύει την οικογένεια της Μαρίας!

Ο Ντάνι Όλμο έβγαλε την ασίστ της χρονιάς αλλά το γκολ ακυρώθηκε!

Έρωτας Φυγάς: Η Νάντια βάφει τα χέρια της με αίμα-Δίνει τέλος στο μαρτύριο!