Μία ακόμα συγκλονιστική μαρτυρία από το μακρινό 1974 θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Famagusta, ζωντανεύει μέσα από την καταγραφή για το ντοκιμαντέρ, το οποίο συνεχίζεται με τη βοήθεια της νέας συνεργάτιδας του Μάικλ, της Ολυμπίας.

Αυτή τη φορά μία ηλικιωμένη Κύπρια περιγράφει πώς ο γάμος της με Τουρκοκύπριο οδήγησε τα δίδυμα αγόρια της να βρεθούν πριν 50 χρόνια σε αντίπαλα στρατόπεδα και να πολεμήσουν το ένα εναντίον του άλλου στην εισβολή. Στο μεταξύ ο Μάικλ πιέζει τη Σιμώνη να ενδώσει στον έρωτα του και να προδώσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας της.

Από την άλλη η Σιμώνη νιώθει τύψεις για την έλξη που αισθάνεται για τον Μάικλ. Άλλωστε η ίδια ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της και τα παιδιά του. Όμως ο Μάικλ τυφλωμένος από έρωτα, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να την πείσει να είναι μαζί. Την ίδια ώρα, όλη η οικογένεια Σέκερη προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμπαρασταθεί στη Μαριάννα που είναι σοκαρισμένη από τι εξελίξεις με τον Θοδωρή. Τα γεγονότα όμως τρέχουν και η Μαριάνα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος Ετσι αποφασίζει να πάει για πρώτη φορά να επισκεφθεί τον Θοδωρή στη φυλακή. Εκείνος μόλις την αντικρίζει, γεμάτος δάκρυα στα μάτια τής λέει για μια ακόμα φορά να τον πιστέψει ότι ήταν ατύχημα.

Από την πλευρά της εκείνη δείχνει να λυγίζει, αλλά δεν το δείχνει και του ανακοινώνει τη νέα συνθήκη της σχέσης του από δω και πέρα. Του λέει ότι περιμένει παιδί και του ξεκαθαρίζει ότι θα είναι απλά παντρεμένοι και μέχρι εκεί.

Την ίδια ώρα, η Μαίρη γίνεται μια έξω φρενών όταν η αδελφή της η Σοφία αναγκάζεται να της πει την αλήθεια ότι από την αρχή ήξερε τι είχε συμβεί και ποια ήταν η αληθινή οικογένεια του Μάικλ. Αλλά δεν ήθελε να τον χάσει. Δεν μπορούσε και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τον Μάικλ. αλλά η Μαίρη έχει αντίθετη άποψη και τη ρωτάει πώς μπόρεσε!

Στο μεταξύ, ο Τεύκρος ταξιδεύει με τον Παύλο στο Λονδίνο, αλλά πίσω γίνεται κάτι πολύ άχημο που δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει και να το σταματήσει. Η μητέρα του η Αλίκη βρίσκει την ευκαιρία και κλείνει σε ίδρυμα τον μικρό Μάριο.

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 11/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Ο Andretti ανοίγει ένα υποκατάστημα στο Silverstone και το όνειρο για την F1 δεν σταματά

OPEN: Δύο νέα ριάλιτι έρχονται στο κανάλι- Τι ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης;