Η Μαριάννα επισκέπτεται τον Θοδωρή στη φυλακή στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Famagusta, για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη της αλήθειας. Η σκιά του φόνου συνεχίζει να απλώνεται πάνω από την οικογένεια Σέκερη, τη στιγμή που αποκαλύπτεται ότι η θετή μητέρα του Μάικλ γνώριζε την αλήθεια για την πραγματική του οικογένεια… Ο Μάικλ πιέζει τη Σιμώνη να ενδώσει στον έρωτά του και να προδώσει την εμπιστοσύνη της οικογένειάς της.

Η Σιμώνη σύμφωνα με το Τηλέραμα, νιώθει τύψεις για την έλξη που αισθάνεται για τον Μάικλ. Άλλωστε η ίδια ζει ευτυχισμένη με τον άντρα της και τα παιδιά του στην Αθήνα. Πώς μπορεί τώρα να τα παρατήσει όλα και να αλλάξει τη ζωή της έτσι ξαφνικά, επειδή ένιωσε κάτι για έναν άλλον άντρα;

Ο Μάικλ, τυφλωμένος από έρωτα, κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να την πείσει να είναι μαζί και δεν θα παραδώσει έτσι εύκολα τα όπλα. Στο μεταξύ, η οικογένεια Σέκερη προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμπαρασταθεί στη Μαριάννα, που είναι σοκαρισμένη από τις εξελίξεις με τον Θοδωρή, τον μέχρι πρότινος άντρα της, που αποδείχτηκε και άπιστος και φονιάς!

Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η Μαίρη εξοργίζεται με τη Σοφία, μετά την ομολογία της για την αληθινή οικογένεια του Μάικλ.

Ακόμα μία συγκλονιστική μαρτυρία από το μακρινό 1974 ζωντανεύει στο ντοκιμαντέρ, το οποίο συνεχίζεται με τη βοήθεια της νέας συνεργάτιδαςτου Μάικλ, της Ολυμπίας. Πρόκειται για την ιστορία δύο αδελφών που βρέθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα μετά το ξέσπασμα του πολέμου, πριν από 50 χρόνια. Μια ηλικιωμένη Κύπρια περιγράφει πώς ο γάμος της με έναν Τουρκοκύπριο οδήγησε τα δίδυμα αγόρια της να πολεμήσουν το ένα εναντίον τον άλλου στην εισβολή.

Στο μεταξύ, ο Τεύκρος ταξιδεύει με τον Παύλο στο Λονδίνο, για να δουν τι καινούριο υπάρχει ώστε να αντιμετωπίσουν το θέμα της ασθένειάς του . ‘Οσο όμως ο Τεύκρος λείπει, η Αλίκη βρίσκει την ευκαιρία να κλείσει σε ίδρυμα τον μικρό Μάριο. Παράλληλα, η Μαριάννα επισκέπτεται τον Θοδωρή στη φυλακή και του ανακοινώνει τι θα συμβεί στη σχέση τους από δω και πέρα. Του λέει πως τον σιχαίνεται και πως θα χαρεί να τον δει να σαπίζει στη φυλακή!

Famagusta: Το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5-4 spoiler: Αυτοί θα είναι υποψήφιοι την άλλη εβδομάδα…

F1 Ελιγμός Alonso: Οι συνάδελφοι του οδηγού επικρίνουν τώρα τον George Russell

Η Γη της Ελιάς: Χαστούκι στον Δημοσθένη- Τον αφήνει στον άσο η Ασπασία