Η Ιφιγένεια γίνεται μάρτυρας μιας επιληπτικής κρίσης του Παύλου στη σειρά Famagusta και συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να βλέπει τον άντρα που αγαπά να πεθαίνει χωρίς να κάνει κάτι για να τον σώσει. Την ίδια στιγμή, ο Μάικλ ετοιμάζεται για τη μεγατύτερη μάχη της ζωής του, στην οποία θα έχει έναν πολύ σκληρό αντίπαλο: τον Αντρέα.
Σκιά του εαυτού της και αδυνατώντας να ξεπεράσει την απώλεια του μωρού της, η νεαρή Χριστίνα παλεύει να βρει ένα στοιχείο που θα την οδηγήσει στον άνθρωπο που πήρε τον γιο της μέσα από τα χέρια της σύμφωνα με το 7ΜΕΡΕΣ TV.

Οποιαδήποτε πληροφορία για εκείνη την καταραμένη ημέρα του 1974 τής είναι αρκετή γιατί τη βοηθά να κρατηθεί από μια ελπίδα. “Ομως στην πραγματικότητα, δεν καταφέρνει τίποτα, παρά μόνο βυθίζεται όλο και περισσότερο στη Θλίψη και την απελπισία. Την ίδια απελπισία που νιώθει στο σήμερα και η Ιφιγένεια όταν βλέπει την υγεία του Παύλου να επιδεινώνεται και γίνεται μάρτυρας μιας επιληπτικής του κρίσης. Νιώθει ανήμπορη να τον βοηθήσει και το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται δίπλα του και να τον στηρίζει σε ό,τι περνά. Όμως, δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι εκείνος έχει παραιτηθεί εντελώς από κάθε προσπάθεια να σώσει τον εαυτό του. Τον εκλιπαρεί να δοκιμάσει μια εναλλακτική Θεραπεία, που μπορεί να τον βοηθήσει να αντέξει τα συμπτώματα της νόσου και να παρατείνει τη διάρκεια της ζωής του, όμως εκείνος παραμένει αρνητικός. Παρ’ όλα αυτά, είναι εμφανές  πια ότι κάτι έχει αλλάξει και ο παππούς δεν αργεί να καταλάβει ότι ο εγγονός του βασανίζεται.

Η πρώτη του σκέψη είναι πως η υγεία του δεν είναι καλή και μοιράζεται την ανησυχία του με τη Χριστίνα, η οποία όμως τον διαβεβαιώνει πως ο Παύλος είναι απλώς κουρασμένος και δεν έχει το παραμικρό. Την ίδια στιγμή, ο Μάικλ, προσπαθώντας να συνεχίσει τη ζωή του μέχρι να έρθει η μέρα της δίκης, συνεχίζει τις συνεντεύξεις για το ντοκιμαντέρ. Και αυτή τη φορά, μπροστά στην κάμερά του στέκεται ένας ηλικιωμένος άντρας, ο οποίος περιγράφει τις φρικτές στιγμές και τους βιασμούς που υπέστη στο στρατόπεδο αιχμαλώτων μετά την τουρκική εισβολή του 1974. Βασανιστήρια που έχουν χαραχτεί στο κορμί και στην ψυχή του και ήταν η τιμωρία του επειδή τόλμησε να σκοτώσει τον εκτελεστή του καλύτερού του φίλου…

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τελειώνει μια και καλή με τους Γερακάρηδες-Τους δίνει διορία πριν τους χτυπήσει!

F1 Max Verstappen: Οι 24 αγώνες δεν είναι βιώσιμοι για το μέλλον

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος σώζει τη μητέρα του-Ζει με την Ειρήνη στην Κρήτη!