Μια σειρά από φλας μπακ αποκαλύπτουν τη δράση του Αρχιεπισκόπου Μακάριου στη σειρά Famagusta, την επίσκεψή του στον πρόεδρο Ουίλσον, αλλά και τη φυγάδευσή του την κρίσιμη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου. Στο σήμερα, ο Αντρέας προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης και είναι πεπεισμένος ότι ένοχος είναι ο Μάικλ, ενώ η Χριστίνα του λέει να μην είναι τόσο σίγουρος γιατί η ίδια δεν πιστεύει ότι είναι!

Την ίδια στιγμή, η Ιφιγένεια μετακομίζει στο σπίτι του Παύλου με την πρόθεση να επανασυνδεθεί με τον γιο του Αντρίκο, αλλά ο Αντρέας με τη Χριστίνα αντιδρούν σ’ αυτή την επανασύνδεση. Παράλληλα, ο Μάικλ προσπαθεί να πείσει τη Σιμώνη με κάθε τρόπο ότι δεν σκότωσε αυτός την αδελφή της, την Ελένη. Ο ίδιος λέει πως όλο είναι τυχαίο, κάποιες συμπτώσεις που τον έφεραν σ’ αυτή τη θέση. Άλλωστε όπως τονίζει, δεν είχε κανένα λόγο να σκοτώσει την Ελένη.

Στο μεταξύ μια ακόμα συγκλονιστική ιστορία από την περίοδο της εισβολής του 1974 μοιράζονται δύο επιζήσαντες στο ντοκιμαντέρ του Μάικλ. Ο Αντρέας και η Χριστίνα ανησυχούν που ο Παύλος ζήτησε από την Ιφιγένεια να επιστρέψει στο σπίτι καθώς, λόγω του βεβαρημένου της ιστορικού στον αλκοολισμό, δεν την εμπιστεύονται. Του λένε πως δε γίνεται να εμπιστευτούν μία γυναίκα που άφησε τον άντρα και το παιδί της για το ποτό!

Αυτά προβληματίζουν τον Παύλο, που όμως συνεχίζει να την υπερασπίζεται. Τέλος, η Σοφία υποπτεύεται πως η Χριστίνα ίσως και να είναι η βιολογική μάνα του Μάικλ, με τη Μαίρη να εύχεται να ισχύει αυτό!

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

MEGA: Τέλος η Νόνη Δούνια από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού-Όλο το παρασκήνιο-Ποιος ο ρόλος του Χάρη Λεμπιδάκη;

Superbike Ducati 2024: Παρουσιάστηκε το Panigale V4 R της Barni Racing

Η Γη της Ελιάς: Τέλος από το MEGA-Γιατί δεν θα προβληθεί επεισόδιο