Η έρευνα της αστυνομίας για τον φόνο της Ελένης στη σειρά Famagusta οδηγούν στο σπίτι του Μάικλ, όπου εκεί βρίσκουν το σκουλαρίκι που της είχε πέσει όταν πήγε να τον συναντήσει, καθώς και το λερωμένο του πουκάμισο με το αίμα της, όταν είχε χτυπήσει στο καρφί λίγο πριν μπει στο σπίτι του.

Όλα αυτά τα στοιχεία τον καθιστούν κύριο ύποπτο για τον φόνο της Ελένης και τον συλλαμβάνουν. Ο Μάικλ, που ξέρει φυσικά ότι δεν την έχει σκοτώσει, προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και να αποδείξει την αθωότητά του, καθώς τους εξηγεί ακριβώς τι έχει συμβεί και πώς βρέθηκαν όλα αυτά στο σπίτι του. Την ίδια ώρα και η Χριστίνα για κάποιον ανεξήγητο λόγο πιστεύει ότι ο Μάικλ δεν έχει κάνει φόνο. Όπως λέει στον Αντρέα το ένστικτό της είναι αυτό που δείχνει την αθωότητά του. Εκείνος την ακούει με προσοχή και της υπόσχεται να μην ανησυχεί, θα διερευνήσει την υπόθεση και θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει την αλήθεια.

Στο μεταξύ η Μαίρη, η νονά του Μάικλ, επισκέπτεται την αδελφή της και μητέρα του Μάικλ, Σοφία, στο Λονδίνο. Μέσα από τη νοσταλγική συζήτησή τους για όσα είχαν συμβεί πριν από 50 χρόνια και μέσα από ένα έντονο συγκινησιακά κλίμα, θυμάται πώς ο Μάικλ κατέληξε στα χέρια της κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής…

Την ίδια ώρα η Κατερίνα, φίλη του Μάικλ και συνάδελφός του στο ντοκιμαντέρ, τηλεφωνεί στη Σοφία και την ενημερώνει για τη σύλληψη του Μάικλ. Της εξηγεί πως ο Μάικλ έχει μπλέξει σε μια απίστευτη ιστορία και κρατείται στην αστυνομία. Παράλληλα, η Κατερίνα συνεχίζει μόνη τα γυρίσματα για το ντοκιμαντέρ και καταγράφει μια ακόμα συγκλονιστική ιστορία που έλαβε χώρα πριν 50 χρόνια. Στο μεταξύ, ο Αντρέας πείθει τον Παύλο να επισκεφθούν ειδικό γιατρό στο Λονδίνο αφού δεν έχουν να χάσουν τίποτα και άλλωστε μπορεί να βρουν εκεί μια άκρη και να τους προτείνουν κάποια θεραπεία, έστω και πειραματική. Έτσι, του δίνει μια ελπίδα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του. Η Σοφία μετά απ’ όσα έγιναν, παίρνει το πρώτο αεροπλάνο και φτάνει στην Κύπρο, ενώ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βοηθήσει τον Μάικλ, επισκέπτεται τη Χριστίνα και οι δύο γυναίκες, η βιολογική και η θετή μητέρα του Μάικλ, συναντιούνται για πρώτη φορά.

 

Famagusta: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Προδότες: Τέλος από τον ΑΝΤ1

Συνδυάζεται το ποδόσφαιρο με το σκι; – Απίστευτος τύπος κάνει κόλπα στα χιόνια

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον ΣΚΑΪ για την «άδεια καρέκλα» της Φαίης Σκορδά