Το Famagusta υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στη συνέχεια μετά τα πρώτα καθηλωτικά επεισόδια που έφεραν στη νέα σειρά του Mega υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, της ιστορίας, αναμένεται το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο κατακόρυφο, με το κανάλι να θεωρεί τη Famagusta ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά για το 2024.

Famagusta: Η Μαριάννα μαθαίνει πως ο Θοδωρής έκανε φόνο

Στα επόμενα επεισόδια αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων για έναν τραγικό λόγο θα είναι ο Θοδωρής το μεγάλο μυστικό του οποίου θα αποκαλυφθεί με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον ίδιο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο περιοδικό TV24 η πρωταγωνίστρια της σειράς, η τηλεοπτική Μαριάννα, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, η αγάπη της Μαριάννας για τον Θοδωρή είναι μεγάλη.

Μάλιστα την βλέπουμε να τον στηρίζει στην αναζήτηση που κάνει για τον εντοπισμό του αδελφού του όμως 50 χρόνια μετά κανείς δεν πιστεύει πως αυτό θα συμβεί.

Παρόλα αυτά, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η Μαριάννα θα είναι δίπλα του μέχρι τέλους.

Την ίδια ώρα όμως, η ηρωίδα της βρεθεί αντιμέτωπη με καταστάσεις που ούτε τις περνούσαν ποτέ από το μυαλό της. Πιο συγκεκριμένα ο άνθρωπος με τον όποιο έχει δέσει τη ζωή της τα τελευταία 15 χρόνια, την έχει προδώσει και ευθύνεται για τη δολοφονία μιας γυναίκας.

Σύντομα, η Μαριάννα θα μάθει όλη την αλήθεια..

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Κυριακής:

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Αυτό είναι το μέλλον Ιάσονα – Άρτεμις

Η μάγισσα: Ο Φρίξος τρέμει για την Θεοφανώ

Το Προξενιό της Ιουλίας: Επιφάνειος και Στράτος αποκαλύπτουν τη δολοφονία της Ευγενίας!