Η μάγισσα αποτελεί την πιο ξεχωριστή σειρά της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη στιγμή και η αγωνία κορυφώνεται ενόψει της καθηλωτικής συνέχειας.

Η σειρά του ΑΝΤ1 σαρώνει καθημερινά την τηλεθέαση και υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στη συνέχεια, και η Θεοφανώ με τον Φρίξο θα βρίσκονται στο προσκήνιο.

Η μάγισσα: Ο Φρίξος τρέμει για την Θεοφανώ

Στα επόμενα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας του ΑΝΤ1, η Θεοφανώ και ο Φρίξος θα βρεθούν στο επίκεντρο με τον δεύτερο να τρέμει μήπως πάθει τίποτα η πρώτη.

Όπως έχουμε δει και στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς, ο Φρίξος είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που νοιάζονται για τη Θεοφανώ και θέλουν μόνο το καλό της.

Αυτό φυσικά δεν θα αλλάξει ούτε στη συνέχεια, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρωταγωνιστής της σειράς, Γιλμάζ Χουσμέν σε συνέντευξη του στο περιοδικό TV24.

Όπως τόνισε, ο Φροίξος αγωνιά συνεχώς για τη νεαρή κοπέλα ακόμη και αν φτερνιστεί καθώς θέλει να είναι καλά ενώ είναι σίγουρος πως αυτό θα συμβεί με τον Αντρέι στο πλάι της.

Ο Αντρέι έχει κερδίσει πλήρως την εμπιστοσύνη του καλόκαρδου σιδερά του Πύργου των Λασκαραίων και πιστεύει πως δίπλα του θα βρει την ασφάλεια που αναζητεί.

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Επιφάνειος και Στράτος αποκαλύπτουν τη δολοφονία της Ευγενίας!

Moto Ξουχέλλης, Kymco & Voge θα βρίσκονται στο Motor Festival

Η Μάγισσα: Αδιανόητη η τύχη του Τζανή-Τον πουλάνε σε σκλαβοπάζαρο!