Το Famagusta υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στη συνέχεια μετά τα πρώτα καθηλωτικά επεισόδια που έφεραν στη νέα σειρά του Mega υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, της ιστορίας, αναμένεται το ενδιαφέρον να βρίσκεται στο κατακόρυφο, με το κανάλι να θεωρεί τη Famagusta ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά για το 2024.

Famagusta: Αυτός σώζει τον Κλεάνθη από τον τζόγο

Στα επόμενα επεισόδια αυτός που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων για έναν τραγικό λόγο θα είναι ο Κλεάνθης, ο οποίος βιώνει έναν εθισμό που τον καταστρέφει μέρα με τη μέρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο περιοδικό TV24 ο πρωταγωνιστής της σειράς, ο τηλεοπτική Κλεάνθης, Γρηγόρης Γεωργίου, ο ήρως του θα δώσει μάχη με τον τζόγο.

Σύντομα όμως, ο Κλεάνθης θα λυτρωθεί ενώ όπως θα δούμε στη συνέχεια, θα σταματήσει να εργάζεται στη Φάρμα και θα στραφεί προς τα θεία προκειμένου να βρει τις απαντήσεις που αναζητά.

Παράλληλα, όμως θα δοθεί και η λύση στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από τον Θεό καθώς δεν πιστεύει πως υπάρχει κάποιος από την οικογένεια του για να τον βοηθήσει.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Κυριακής:

Όλες οι ειδήσεις

Ψυχοκόρες: Αυτό είναι το μέλλον Μαρίκας και Φρόσως

Έρωτας φυγάς: Αυτό θα είναι το τέλος της Νάντιας

Η Μάγισσα: Μακελειό στον πύργο των Λασκαραίων-Βάφεται με αίμα η σειριά τους!