Η Άρτεμις στη σειρά Έρωτας Φυγάς, έχει καταφέρει να μάθει πολλά  πράγματα για τον Ιάσωνα. Πού μένει, πού δραστηριοποιείται επαγγελματικά, πού διασκεδάζει. Φροντίζει λοιπόν για μια ακόμη τυχαία συνάντησή του, πέρα από αυτήν που είχαν στη Αθήνα.

Εκείνος την έχει συγκρατήσει ως φιγούρα στο μυαλό του. Άλλωστε είναι μια πολύ ωραία γυναίκα.

Οι δυο τους αρχίζουν να βγαίνουν ραντεβού όλο και πιο συχνά. Ωστόσο, αυτό που για τον Ιάσωνα είναι η αρχή μιας νέας σχέσης, για εκείνη είναι η εκκίνηση ενός μεγαλεπήβολου σχεδίου που έχει στήσει εδώ και καιρό με τον Φάνη. Το μεγάλο μυστικό που κρύβει είναι πως ο Ιάσωνας είναι αδελφός του. 

Κι ενώ ο Φάνης μεγάλωσε αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στη ζωή του, ο Ιάσωνας, ο νόμιμος γιος και διάδοχος του Κιάρι, τα είχε όλα. Ο νεαρός άντρας νιώθει κατάφορα αδικημένος γι’ αυτό και αφού δεν μπορεί να βλάψει τον πατέρα του που έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, όταν εκείνος ήταν ακόμη παιδί, στόχος του είναι ο κληρονόμος του.

Η Άρτεμις κρύβει κι εκείνη το δικό της μυστικό κι έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο. Να καταστρέψει τον Ιάσωνα. Έχει έρθει στη Μεσσήνη για να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει, καθώς και η ίδια είναι διαλυμένη από ένα μεγάλο ψέμα που έχει καθορίσει τη ζωή της.

Η Άρτεμις είναι κόρη της Ουρανίας. Ο πατέρας της τη δηλητηρίασε βάζοντας λόγια για τη μητέρα της ότι την παράτησε για να ζήσει τον έρωτά της με τον Γεώργιο Δεμερτζή και ότι δεν υπολόγισε ούτε σπίτι ούτε παιδί.

Το μίσος της κοπέλας με τα χρόνια μεγάλωσε αφού στερήθηκε το μητρικό χάδι, ενώ την ίδια ώρα η μητέρα της το προσέφερε σε ένα ξένο παιδί, τον Ιάσωνα. Εκείνη μεγάλωσε με την αγαπημένη της γιαγιά. Η ίδια λέει στον Φάνη ότι κανείς δεν πρέπει να μάθει ότι η Ουρανία είναι η μητέρα της.

Μόνο που η αλήθεια είναι διαφορετική. Η Ουρανία σε μια εξομολόγησή της είχε πει στην Αλεξάνδρα ότι δεν είναι εύκολο να σου παίρνουν το παιδί!

Αυτό όμως δεν το γνωρίζει η Άρτεμις που έχει βάλει στόχο της ζωής της να καταστρέψει και τους δύο. Όμως όλα θα αλλάξουν όταν ερωτευτεί πραγματικά τον Ιάσωνα!

 

Έρωτας Φυγάς: Έρχεται στον ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τα όσα συμβούν θα διαλύσουν την Ιουλία-Άλλος άνθρωπος ο Προβιός!

H χωριάτισσα που γουστάρει να σκαρφαλώνει σε μεγάλα Monster truck VIDEO

Η Παραλία: Ανατροπή με τον Χάρι-Αυτά που μαθαίνει για τη μητέρα του τον σοκάρουν!