Ο Ιάσωνας δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ στη σειρά Έρωτας Φυγάς όταν βλέπει μπροστά του τη μητέρα του που τόσο καιρό την είχε για για πεθαμένη.

Η Γεωργία πέφτει στην αγκαλιά της και κλαίει με σπαραγμό ενώ και η Αλεξάνδρα τρέχει κι εκείνη να την αγκαλιάσει! Ο Ιάσωνας στέκει εκεί σαν μαρμαρωμένος.

Αφού περνάει η συγκινησιακή φόρτιση, η Μαργέτα λέει σε όλους να τους αφήσουν για λίγο μόνους. Όταν φεύγουν, μένει με τον γιο της. Εκείνος της λέει ότι δεν ξέρει αν πρέπει να χαρεί ή να θυμώσει. Τότε αναρωτιέται πώς μπόρεσε να του το κάνει αυτό.

Ο τόνος της φωνής του αρχίζει να ανεβαίνει. Της λέει ότι δεν τον σκέφτηκε καθόλου καθώς και τον πόνο που του προκάλεσε.

Εκείνη τότε του λέει ότι έχει δίκιο αλλά ήταν ο μόνος τρόπος και θα πρέπει να την αφήσει να του εξηγήσει.

Τα συναισθήματα του είναι ανάμεικτα αφού η μητέρα του που νόμιζε ότι είναι πεθαμένη, ζει!

Η εμφάνιση της Μαργέτας φέρνει τα πάνω-κάτω στο Κιάρι.  Η ίδια λέει στην Ουρανία πως δεν έχασε χρόνο να πάρει τη θέση της! Τότε η Ουρανία λέει πως δεν είχε κανένα τέτοιο σκοπό αλλά 0 Ιάσωνας την χρειαζόταν. Υπέφερε πολύ εξαιτίας της!  Ήθελε ένα στήριγμα. Δεν του έτυχαν λίγα αφού μαζί με εκείνη έχασε και την Αλεξάνδρα! Ήταν εντελώς μόνος. Αλλά τώρα δεν έχει καμία θέση εκεί μέσα της τονίζει.

Η Μαργέτα ξέρει ότι κατά βάθος η Ουρανία δεν έχει άδικο ως προς αυτό, κι αναγνωρίζει σε έναν βαθμό ότι στάθηκε στον γιο της. Ομως στο Κιάρι χωράει μία μόνο αρχόντισσα κι αυτή είναι η Μαργέτα. Από την άλλη, η Γεωργία είναι πανευτυχής που έχει γυρίσει η κυρία της. Η Αλεξάνδρα με τη σειρά της δεν μπορεί να το πιστέψει και χαίρεται με την τροπή που έχουν έρθει τα πράγματα. Μέσα σε όλα την ενημερώνει για το διαζύγιό της με τον Ιάσωνα κι εκείνη είναι ικανοποιημένη που ο γιος της τελικά ενήργησε με σύνεση.

 

Έρωτας Φυγάς: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Λυκούργο και Χρήστο-Η αποκάλυψη της σχέσης με την Αριάδνη φέρνει φασαρίες!

F1 Mercedes W15 2024 και το μονοθέσιο μεταμορφώνεται

Η Μάγισσα: Όσα θα γίνουν στα νέα επεισόδια-Ένας έρωτας γεννιέται-Αδέρφια Σπήλιος και Θεοφανώ