Έρωτας Φυγάς χωρίς Μαργέτα Δεμερτζή δε γίνεται. Η σιδηρά κυρία του Κιάρι έχει σημαδέψει τη σειρά του Open με την Πέμη Ζούνη να έχει αποτυπώσει με φοβερό τρόπο το χαρακτήρα της μισητής αλλά και παράλληλα αγαπητής Μαργέτας.

Η Μαργέτα είναι αυτή που ευθύνεται εξ αρχής για τον χωρισμό της Αλεξάνδρας και του Μάρκου και τον καταναγκαστικό γάμο της Αλεξάνδρας με τον γιο της Ιάσονα. Ουσιαστικά αυτή κίνησε τα νήματα για να έρθουν οι εξελίξεις που ήρθαν.

Η Πέμη Ζούνη δεν είναι η πρώτη φορά που σημαδεύει με τέτοιο τρόπο έναν τηλεοπτικό ρόλο κάνοντάς τον δικό της. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο TV24 και την Κωνσταντινα Γαρνέλη και μίλησε για τον ρόλο της και τι θα δούμε στη συνέχεια.

Στον πρώτο κύκλο είδαμε μία Μαργέτα αμείλικτη και αδίστακτη. Μετά από όσα έχουν συμβεί όμως και αφότου η Αλεξάνδρα πυροβολεί το γιο της η Μαργέτα φαίνεται πως έχει συνειδητοποιήσει πλέον τις ευθύνες της σε ότι έχει συμβεί.

Η στάση της έχει αλλάξει και πλέον προσπαθεί να βοηθήσει την Αλεξάνδρα με τον Μάρκο. Βλέπει τα λάθη που έκανε και προσπαθεί να τα διορθώσει. Σε όλο αυτό βέβαια έρχεται αντιμέτωπη με τον γιο της Ιάσονα με τον οποίο η ρήξη μοιάζει αγεφύρωτη.

Μάλιστα ο Ιάσονας είναι αυτός που της δίνει το τελειωτικό χτύπημα. Η Μαργέτα γνώριζε για τη διπλή ζωή του άντρα της όμως δεν ήξερε ότι ο γιος της κρατούσε επαφές με την ερωμένη του όλα αυτά τα χρόνια. Η αποκάλυψη της σχέσης του Ιάσονα με την Ουρανία θα αποτελειώσει τη Μαργέτα…

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

I’ m a celebrity Get me out of here: Τέλος νωρίτερα λόγω τηλεθέασης;

Σασμός: Πότε θα μπει τέλος στο ρόλο του Βασίλη Μπισμπίκη

Ο σκύλος του Lewis Hamilton έχει γενέθλια και είμαστε στο πάρτυ-Αποκλειστικότητα