Ο Ιάσονας στη σειρά Έρωτας Φυγάς, έχει πλέον έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Στέφανο αφού ο χαμός της Μαργέτας τους έχει φέρει πιο κοντά. Οι δύο άντρες έχουν βάλει στην άκρη τις αντιπαλότητες κι έχουν αρχίσει να έχουν μια ουσιαστική επικοινωνία και να μιλάνε ο ένας ανοιχτά στον άλλον.

Μια μέρα συναντιούνται πάνω από τον τάφο της Μαργέτας. Ο Ιάσονας του ανοίγει την καρδιά του. Του εξομολογείται πως έχει κάνει πολύ μεγάλο κακό στην Αλεξάνδρα και τον Μάρκο. Όπως λέει, ο μόνος λόγος που η γυναίκα του δεν τον αγάπησε ποτέ είναι ο ίδιος του ο εαυτός! Ο Στέφανος πάντα μειλίχιος του απαντάει λέγοντας ότι έτσι είναι οι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Το σημαντικό είναι να το συνειδητοποιήσουν και να το διορθώσουν. Ο Ιάσονας του λέει ότι πίστευε ότι θα αλλάξει τη μοίρα αλλά έκανε λάθος…

Ο Στέφανος του λέει ότι αυτά θα τα ακούει η μητέρα του και θα χαίρεται!  Από τον έρωτά του για την Αλεξάνδρα έπεσε στην παγίδα του θυμού του. Αλλά αν μέσα του έχει μετανιώσει πραγματικά, τότε είναι στο χέρι του νο βοηθήσει αυτούς που αγαπά, είναι η συμβουλή του Στέφανου.

Ο Ιάσονας πάει και βρίσκει την Αλεξάνδρα όπου της λέει ότι θα της δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο αρκεί να του αφήσει την κόρη τους, τη Μυρσίνη με την προϋπόθεση να μένουν κοντά και να τη βλέπει και εκείνη όποτε θέλει.

Έπειτα πιάνει και τον Μάρκο και του ζητά να προσέχει την Αλεξάνδρα μιας και αποφάσισε να χωρίσουν ενώ ο Μάρκος, εκτιμώντας την κίνησή του, τού λέει ότι μπορεί να βλέπει τον Γιωργάκη όποτε θέλει. Τότε οι δύο άντρες, δίνουν τα χέρια!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Η Παραλία: Ο Δημητρός ερωτεύεται-Τι θα κάνει η Ναταλί;

Lewis Hamilton Max Verstappen και το παρασκήνιο συνεχίζεται

Η Γη της Ελιάς: Βόμβα-Ο Λυκούργος χωρίζει τη Χάιδω!