Ο Ιάσονας μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο στη σειρά Έρωτας Φυγάς του OPEN. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή και τελικά τα καταφέρνουν. Όταν πια μεταφέρεται στο δωμάτιό του, η Αλεξάνδρα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του φροντίζοντάς τον με πολλή αγάπη. Αισθάνεται ευγνωμοσύνη που έσωσε τη ζωή της ίδιας και του παιδιού της. Ο Μάρκος, πηγαίνοντας στο νοσοκομείο για να συναντήσει τον Μιχάλη που τον κάλεσε, τους βλέπει τυχαία, χωρίς να τον καταλάβουν, σε μια τρυφερή στιγμή και καταρρακώνεται.

Στη συνέχεια, συναντιέται με τον Μιχάλη, ο οποίος διστάζει να του δώσει το γράμμα της Αλεξάνδρας. Αργότερα, ο Μάρκος εξομολογείται στον Στέφανο ότι σκέφτεται ακόμη την Αλεξάνδρα, όμως έχει προχωρήσει τη ζωή της. Την ίδια ώρα, εκείνη λέει στον Μιχάλη πως έκανε καλά και δεν έδωσε στον Μάρκο το γράμμα της. Το παίρνει και το καταστρέφει, αποφασισμένη να μείνει στο πλευρό του Ιάσονα. Ο Στέφανος συμβουλεύει τον Μάρκο να προχωρήσει κι αυτός στη ζωή του. Την επόμενη μέρα, ο Μάρκος σταματάει το αυτοκίνητο της Αλεξάνδρας με το δικό του, στο δρόμο. Τη ρωτάει αν είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Αυτή του απαντάει με δυσκολία «ναι», αλλά δεν λέει την αλήθεια. Τότε ο Μάρκος αποφασίζει να ζητήσει από την Ευγενία να βγουν!

Στο σημερινό επεισόδιο εντωμεταξύ ο Στέφανος πιάνει το Στρατή και τον χτυπάει ανελέητα, ενώ ο Μάρκος αναρρώνει προσπαθώντας να βγάλει απ’ το μυαλό του την Αλεξάνδρα. Η Ελπίδα βρίσκει τον Μήτσο, αλλά αντί για χρήματα, της αποσπά ένα πολύτιμο μυστικό με το οποίο απειλεί τη Μαργέτα. Ο Μάρκος παίρνει την Παναγιώτα στο σπίτι του και συγκινεί την Αλεξάνδρα που δε μπορεί να τον βγάλει απ’ το μυαλό της…

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή από την Ιουλία-Λέει όχι στην εξωσωματική

Άρης: Ο παίκτης που θα έρθει για να φύγει ο Μαντσίνι

Κάνε ότι κοιμάσαι: Θα μιλήσει η Ζωή;