Η Μαργέτα στη σειρά Έρωτας Φυγάς δέχεται πρόταση να πολιτευτεί και το σκέφτεται σοβαρά, έχοντας και την υποστήριξη του Στέφανου που είναι πάντα στο πλευρό της. Της λέει ότι η πολιτική χρειάζεται μια γυναίκα σαν κι αυτή, όπως τη χρειάζεται κι εκείνος!  Επίσης της τονίζει ότι παρά τα όποια θέματα τους χωρίζουν, εκείvoς είναι πάντα ερωτευμένος μαζί της και έτοιμος να σταθεί δίπλα της.

Στο μεταξύ ο Ιάσονας προσπαθεί να κρύψει τα οικονομικά του προβλήματα, τα οποία ο Κοντογιάννης γνωρίζει και τον προκαλεί. Η αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Ιάσονα και της μητέρας του. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο Στέφανος την παραπλάνησε για να βάλει χέρι στην περιουσία του από κοινού με τον Μάρκο. «Δεν καταλαβαίνεις ότι σε εξαπάτησε κι εσύ έπεσες στην παγίδα του;», της φωνάζει χωρίς να ακούει τις εξηγήσεις της. Παρά τα όσα συμβαίνουν, ο Στέφανος και η Μαργέτα συναντιούνται κρυφά για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Στην επόμενή του συνάντηση με τη Μαργέτα της κάνει πρόταση γάμου: «Δεν Θέλω να είμαστε άλλο χώρια. Αρκετό καιρό χάσαμε. Aς ζήσουμε μαζί από εδώ και στο εξής στον χρόνο που μας απομένει. Γίνε γυναίκα μου», είναι τα λόγια του. Εκείνη δέχεται την πρόταση γάμου του αγαπημένου της και μαζί συμφωνούν να παλέψουν για τη συμφιλίωση του Ιάσονα και του Μάρκου.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε απόσπασμα της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: Σειρά αποκάλυψη με την Μαρία Καβογιάννη-Ένα ταξίδι μετά και πέρα από το θάνατο!

Tι πραγματικά ισχύει με Μαρτίνς και Ολυμπιακό

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Άρης-Τον βρίσκουν κρεμασμένο στο κελί του!