Η ώρα της δίκης της Αλεξάνδρας στη σειρά Έρωτας Φυγάς, έρχεται και όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας με αγωνία την απόφαση. Ευτυχώς η ετυμηγορία είναι ευνοϊκή για τη νεαρή γυναίκα. Πέφτει στα μαλακά, αφού καταδικάζεται σε λίγα χρόνια κάθειρξη με αναστολή και αφήνεται ελεύθερη.

Στο μεταξύ, όμως, η Νότα δεν έχει φύγει για την Αθήνα, αλλά συνεχίζει να κρύβεται στην περιοχή. Και ετοιμάζει την εκδίκησή της. Η διαταραγμένη ψυχολογία της αλλά και το μίσος την έχουν κάνει πιο επικίνδυνη από ποτέ και δυστυχώς ξεσπά επάνω σε αθώους… «Κλέβει» τον μικρό Γιωργάκη και μαζί με αυτόν και την έντρομη Ρηνιώ, η οποία είχε αναλάβει να τον προσέχει. Στόχος της είναι να αποστάσει χρήματα από τον Μάρκο. Μόλις επιστρέφουν όλοι από τη δίκη, η είδηση της απαγωγής του παιδιού και της Ρηνιώς σκάει σαν βόμβα, σπέρνοντας τον πανικό.

Ο Ιάσονας, ο Μάρκος και ο Κοντογιάννης «οργώνουν» τη Μεσσήνη στην προσπάθειά τους να τους βρουν και να τους γλιτώσουν από τα χέρια της αδίστακτης Νότας. Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος απoφασίζει να κατέβει στη Μεσσήνη, για να βοηθήσει και εκείνος με όποιον τρόπο μπορεί.

Η απαγωγή έχει συγκλονίσει την περιοχή, ενώ η Ευγενία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. ‘Ερχεται αντιμέτωπη με την οργή του Μάρκου, που της επιτίθεται άγρια, γιατί πιστεύει πως ήξερε τα σχέδια της θείας της. Και δεν είναι ο μόνος. ‘Ολοι, εκτός από τον Φάνη, που ανέκαθεν τη στήριζε, την κοιτούν με καχυποψία και εξαπολύουν κατηγορίες εναντίον της. Την ίδια στιγμή, η ευαίσθητη κατάσταση της υγείας της Γεωργίας δεν θα αργήσει να επιδεινωθεί εξαιτίας όσων συμβαίνουν, ενώ η Ουρανία στέκεται δίπλα της με τρυφερότητα και κατανόηση. Η Νότα, μαζί με τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ, θα βρει καταφύγιο στο πιο απίθανο μέρος. Δεν θα αργήσει όμως να γίνει αντιληπτή και τα γεγονότα θα πάρουν απρόσμενη τροπή. Ο Κοντογιάννης την εντοπίζει και μετά από μια συμπλοκή την αφήνει αναίσθητη, ενώ ειδοποιεί τη χωροφυλακή.

Η αδίστακτη γυναίκα όμως συνέρχεται και το σκάει. Ενώ τρέχει να σωθεί, η Ευγενία, που οδηγεί έχοντας στο πλευρό της τον Φάνη, τη χτυπά κατά λάθος με το αμάξι! Συγκλονισμένη, η νεαρή γιατρός βλέπει τη Νότα να βρίσκεται στο έδαφος αιμόφυρτη και μετά από λίγο να ξεψυχά… ‘Ετσι, όλοι θα γλιτώσουν μια και καλή και εντελώς αναπάντεχα από την επικίνδυνη γυναίκα, που είχε σκορπίσει τον τρόμο με την εγκληματική της δράση.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Αποκάλυψη σοκ-Ποιος τελικά λέρωσε τα χέρια του με το αίμα του Προβιού;

Έρχεται «θερμό» καλοκαίρι: «Σφαγή» αιωνίων για τον Αντετοκούνμπο

Ο Παράδεισος των Κυριών: Επεισοδιακός γάμος-Αυτή που θα μπει στην εκκλησία θα τους παγώσει όλους!