Η δραματική σειρά εποχής Έρωτας Φυγάς, αφού βρήκε ξανά νέα τηλεοπτική στέγη στον ΑΝΤ 1, συνεχίζει το ταξίδι της με καταιγιστικές εξελίξεις που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σας.
Ο ΑΝΤ 1 με την έναρξη του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής σεζόν, υποδέχτηκε τον «Έρωτα φυγά» στο πρόγραμμά του με τα νέα επεισόδιο της δραματικής σειράς εποχής που μέχρι πρότινος προβαλλόταν στο ΟΡΕΝ, αποκτώντας ταυτόχρονα τα δικαιώματα προβολής του Α” και του β” κύκλου. Με πλούσια πλοκή, εξαιρετικό cast και σημαντικούς συντελεστές, αναμένεται να κάνει σήμερα (18/1) πρεμιέρα  στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα, με τους δημιουργούς του να υπόσχονται δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές.

Η Αλεξάνδρα με τον Μάρκο, είναι επιτέλους ελεύθεροι και μαζί. Μετακομίζουν σε δικό τους σπίτι και, μέσα από αυτή τη νέα συνθήκη, γνωρίζονται ξανά από την αρχή. Βέβαια, τα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ όπως τα έχει φανταστεί κανείς. Η «παράνομη», για την εποχή, συγκατοίκησή τους συνοδεύεται από την κοινωνική κατακραυγή και οι συχνές επισκέψεις της Αλεξάνδρας στο Κιάρι για να βλέπει την κόρη της, μαζί με την αλλαγή της στάσης απέναντι στον Ιάσωνα, που της έδωσε την ελευθερία της, προκαλούν τη ζήλια και τα ξεσπάσματα του Μάρκου.

Ο Ιάσωνας, μόνος πια, προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του, διαλυμένος όχι μόνο από τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα, αλλά και από την οικονομική του καταστροφή. Το Κιάρι κινδυνεύει να χαθεί… κι εκείνος αγωνίζεται να το σώσει, αλλά και να κρατήσει ζωντανή μια μικρή ελπίδα ότι κάποια μέρα η Αλεξάνδρα ίσως επιστρέψει κοντά του… Η Μαργέτα, κρυμμένη ακόμα από τον κόσμο, αντιμετωπίζει τους νέους της εχθρούς, κρύβοντας τα πάντα από τον Στέφανο για να τον προστατέψει. Όμως οι κίνδυνοι φαίνεται να είναι σαν τη Λερναία Ύδρα. Ο Στέφανος έχει έναν και μόνο στόχο, να βρει αυτόν που προσπάθησε να σκοτώσει τη Μαργέτα, προκειμένου να εξοντώσει τον κίνδυνο και να μπορέσουν να ζήσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους. Μόνο που η άρνηση της Μαργέτας να αποκαλύψει τον δολοφόνο της, τον αποπροσανατολίζει και τον οδηγεί στα πιο επικίνδυνα νερά…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Κανέλλος ρίχνει τη βόμβα-Ο Αντρέι είναι ο αληθινός καπετάνιος της φαμίλιας!

Πολύ άσχημα νέα στην Alpine F1: «Το μονοθέσιο του 2024 είναι λίγο αργό»

Η Γη της Ελιάς: Νύφη η Αρετή-Τι θα κάνει όταν μάθει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας;