Ο Ιάσονας περιμένει να πάρει την καρέκλα του προέδρου του εμπορικού συλλόγου στη σειρά Έρωτας Φυγάς, αλλά τελικά εκλέγεται στη θέση του ο Παύλος Κοντογιάννης, προκαλώντας σε όλους μεγάλη έκπληξη. Σε αυτή την εκλογή έπαιξε σημαντικό ρόλο η Μαργέτα, η οποία έδρασε θέλοντας να αποδείξει στον γιο της ότι η έχθρα του προς εκείνη τους αποδυναμώνει ως οικογένεια.

Το περιστατικό αυτό γίνεται, μάλιστα, αφορμή για να αποκατασταθεί η σχέση τους. Λίγες ημέρες αργότερα, οι Δεμερτζήδες κάνουν μία γιορτή στην εταιρεία τους, όπου η Ελπίδα εισβάλλει κατηγορώντας μπροστά σε όλους την οικογένεια, ενώ ο Ιάσονας αποφασίζει να ερευνήσει σοβαρά τι θέλει ο Κοντογιάννης από εκείνους. Παράλληλα, προκειμένου να ξεφύγει από τα οικονομικά του προβλήματα, ο ισχυρός άντρας πηγαίνει στην Αθήνα για μία νέα, πολλά υποσχόμενη συνεργασία, που πρόκειται να του επιφέρει χρήματα αλλά και δόξα.

Ωστόσο, ο Κοντογιάννης μαθαίνει για τα νέα επαγγελματικά σχέδιά του και αποφασίζει να τα διαλύσει. Μάλιστα, για να καταφέρει να σταματήσει τον Δεμερτζή, ζητάει τη συμβολή του Στέφανου. Συγκεκριμένα, ο Ιάσονας θέτει υποψηφιότητα στον διαγωνισμό για τη σίτιση του στρατού και εύχεται να κερδίσει τη δουλειά.

Όμως, ο Μάρκος καταφέρνει και κλείνει πρώτος τη δουλειά, στερώντας την από τον Ιάσονα, και χαίρεται απίστευτα. Ύστερα από λίγες ώρες, ο Ιάσονας μαθαίνει ότι ο Μάρκος και ο Στέφανος του έκλεψαν τη δουλειά μέσα από τα χέρια και χαίρουν της εκτίμησης από όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής, και νιώθει ηττημένος και αποκαρδιωμένος.”Ετσι, με μόνο στήριγμά του τη μητέρα του, Μαργέτα, προσπαθεί να διαχειριστεί τα τεράστια χρέη του.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Μαρία Κίτσου: Επιστρέφει με σειρά που θα σαρώσει

Επικές στιγμές στα σπορ που έγιναν Viral (vid)

Εύα Αντωνοπούλου: Αυτή παίρνει την θέση της στο ΣΚΑΪ