Ο Στέφανος στη σειρά Έρωτας Φυγάς, προσπαθεί ακόμα να διαχειριστεί τη σκληρή αλήθεια για το πραγματικό πρόσωπο της Μαργέτας. Δυσκολεύεται να δεχτεί ότι η γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ, στάθηκε εμπόδιο στον έρωτα δύο ανθρώπων.

Η πίκρα του γίνεται γέφυρα ανάμεσα στον ίδιο και τον Μάρκο. Οι δυο τους κάνουν μία νέα αρχή στη σχέση τους. Η Ευγενία χάνει τον κόσμο όταν μαθαίνει ότι ο γιος της Αλεξάνδρας είναι παιδί του Μάρκου.

Η ακύρωση του γάμου Μαργέτας – Στέφανου φτάνει και στα αυτιά του Ιάσονα, ο οποίος όμως παραμένει σκληρός απέναντι στη μητέρα του.

Μέσω του δικηγόρου του, της προσφέρει χρήματα για να του πουλήσει το αρχοντικό. Η Μαργέτα γίνεται έξαλλη και επιστρέφει στο αρχοντικό αποφασισμένη να επιβάλει την παρουσία της.

Η Ελπίδα ζητά από τον Κοντογιάννη να μάθει για τις κρυφές δουλειές του Νικόλα, αγνοώντας ότι ο αρραβωνιαστικός της κόρης της δουλεύει για τον ίδιο.

Ο χωρισμός του Στέφανου και της Μαργέτας μπορεί να βυθίζει τους ίδιους σε μεγάλη θλίψη αλλά γύρω τους θα δημιουργηθούν νέες δυνάμεις και συμμαχίες.

Άλλοι γιατί βλέποντας διασπασμένους τους Δεμερτζήδες θα βρουν την ευκαιρία που ψάχνουν για να τους επιτεθούν και άλλοι για να διεισδύσουν στις οικογένειές τους περαιτέρω.

Ταυτόχρονα ένα ανώνυμο γράμμα θα φτάσει στην εισαγγελία και θα ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης του Μήτσου Ζέρβα…

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος στο σχέδιο της Τζένης και του Πασχάλη!

Ρεμπρόφ out, Γκατούζο In

Σασμός: Φονιάς ο Νικηφόρος; Σκοτώνει τον Μαθιό;