Ο Ιάσονας αθωώνεται, όχι όμως χάρη στην κατάθεση της Ελπίδας στη σειρά Έρωτας Φυγάς, αλλά επειδή η αστυνομία,έπειτα από πολλές έρευνες, ανακαλύπτει τελικά το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Φίλιππος!

Επιστρέφει στο αρχοντικό, όπου βρίσκεται αντιμέτωπος με ψυχροπολεμικό κλίμα. Η Αλεξάνδρα είναι έξαλλη με τη μητέρα του που υποστηρίζει πως με τα νεύρα της παραλίγο να σκοτώσει τη Γεωργία! Κάνει, λοιπόν, ο ίδιος… ανάκριση για να εξακριβώσει τι συνέβη. Η Γεωργία επιμένει πως για τον τραυματισμό της ευθύνεται η Αλεξάνδρα, ενώ το ίδιο υποστηρίζουν η Ανθούλα και ο Στρατής, ο οποίος δεν ήταν βέβαια μπροστά στο περιστατικό. Ωστόσο, η Ρηνιώ, παρά το απειλητικό βλέμμα της νύφης της και του αδελφού της, λέει στον Ιάσονα πως δεν έσπρωξε η Αλεξάνδρα τη Γεωργία, αλλά η Ανθούλα!

Και φυσικά, ο Ιάσονας πιστεύει τη Ρηνιώ! Όχι επειδή αθωώνει τη σύζυγό του, αλλά επειδή ξέρει πως η Ρηνιώ δεν λέει ποτέ ψέματα. Λίγο αργότερα, μια γυναίκα από το χωριό περνά να δει τι κάνει η γιαγιά Αθηνά και τους αναφέρει πως την είχε βρει να περιφέρεται μόνη και τη συνόδευσε πίσω στο σπίτι. Έτσι αποδεικνύεται ότι η Αλεξάνδρα ποτέ δεν σκόπευε να το σκάσει , με τον Μάρκο, αλλά έλεγε αλήθεια όταν υποστήριζε πως ήθελε να βοηθήσει τη γιαγιά Αθηνά, όμως λιποθύμησε. Τότε, ο Ιάσονας ζητά να μαζευτούν από παντού όλα τα κλειδιά και δίνει εντολή σε όλους: «Καμιά πόρτα αυτού του σπιτιού δεν θα είναι πια κλειδωμένη!».

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Το γύρισε πάλι ο Λιάγκας στον ΑΝΤ1 – «κ. Μητσοτάκη το ακούτε; Σε ποια χώρα να φέρουμε παιδιά και τουρίστες;» (vid)

Το πρόβλημα με τους κόφτες που έχει ο Μίτσελ, που δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς!

Παγιδευμένοι: Μεγάλη ανατροπή-Το βίντεο από τη δολοφονία του Άγγελου λέει την αλήθεια!