Η Ουρανία στη σειρά Έρωτας Φυγάς, έρχεται αντιμέτωπη με μια αποκάλυψη σχετικά με το θάνατο του αγαπημένου της, που θα τη συνταράξει και από ένα σημείο και μετά θα αναθεωρήσει την άποψή της για το χαρακτήρα του Ιάσωνα. Ο Μάρκος δίνει ρητές οδηγίες στην Παναγιώτα για τη φύλαξη του μωρού, ώστε να μην το πλησιάσει η Ευγενία, η οποία πηγαίνει στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων και… πέφτει στα πόδια της Αλεξάνδρας, ζητώντας της να τη βοηθήσει να ξαναδεί το παιδί της.

Εκείνη συγκινείται και πηγαίνει στην Παναγιώτα να πάρει το μικρό Στεφανάκο, λέγοντάς της ότι θα τον πάει να παίξει για λίγο με τον αδελφό του. Έτσι, η Ευγενία έχει την ευκαιρία να σφίξει στην αγκαλιά της το μωρό της. Όταν όμως η ώρα περνά, δεν το δίνει στην Αλεξάνδρα για να το επιστρέψει στο σπίτι του, αλλά το αρπάζει κι αρχίζει να τρέχει, θέτοντας τη ζωή του σε κίνδυνο! Η Αλεξάνδρα τρέχει πίσω της και καταφέρνει να σώσει τόσο το μωρό όσο και την ίδια την Ευγενία!

Ύστερα από αυτό, ο Μάρκος είναι ακόμα πιο αποφασισμένος να χωρίσει την Ευγενία και να της πάρει το παιδί… Η Ουρανία με τη βαλίτσα στο χέρι ζητάει από τον Ιάσωνα να της πει όλη την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα του. Ο Φάνης ανακαλύπτει ένα χαρτοφύλακα που συνδέει τον Μάρκο και τη μεταφορά της ιδιοκτησίας του στη Μαργέτα, ενώ την ίδια στιγμή ο Στέφανος δίνει σημάδια ζωής!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Πρόωρο «τέλος» στη σειρά του ALPHA-Μόλις τρία τα επεισόδια την ερχόμενη εβδομάδα

Viva Las Vegas! Το μεγαλύτερο Show στον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Έρωτας Φυγάς: Δυστυχώς για την Μαργέτα-Δυσάρεστη έκπληξη αλλάζει τα σχέδιά της!