Οι νέες επαγγελματικές δραστηριότητες του Νικόλα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, προβληματίζουν τον Στέφανο, ο οποίος ψάχνει τρόπο να τον απομακρύνει από τον Κοντογιάννη πριν να είναι αργά. Στο μεταξύ, η Ευγενία, επιστρέφοντας από το νοσοκομείο, βρίσκει την Αλεξάνδρα στο σπίτι της να έχει στην αγκαλιά της το νεογέννητο γιο της και δίπλα της τον Μάρκο! Σε έξαλλη κατάσταση, της αρπάζει το παιδί και τη διώχνει. Η Αλεξάνδρα φεύγει αναστατωμένη και ο Μάρκος την ακολουθεί για να της ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της.
Μετά και από αυτό το περιστατικό, η Ευγενία αποφασίζει πως έφτασε η στιγμή να αναλάβει δράση, αναζητώντας παράλληλα σύμμαχο. Έτσι, επισκέπτεται τον Ιάσονα στο γραφείο του και του ζητά να μαζέψει τη γυναίκα του που βρίσκει διάφορες προφάσεις για να βρίσκεται κοντά στον Μάρκο! Ο Ιάσονας σοκάρεται όταν την ακούει, όμως διατηρεί την ψυχραιμία του και της απαντά ότι ο ίδιος εμπιστεύεται τη σύζυγό του και τη ρωτά αν εκείνη εμπιστεύεται τον δικό της σύζυγο!

Βλέποντας ότι προσέκρουσε σε τοίχο, φεύγει απογοητευμένη, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι... Ο Ιάσονας λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη του τις προειδοποιήσεις της Ευγενίας. Άλλωστε, και η μητέρα του επιμένει να γράψει την περιουσία του στην κόρη του κι όχι στον Γιωργάκη γιατί αν γίνει κάτι… ένα ατύχημα ίσως, και «φύγει» πρώτος, η Αλεξάνδρα αμέσως θα τρέξει στο πλευρό του Μάρκου και τότε τίποτε και κανείς δεν θα την εμποδίσει να του πει ότι ο Γιωργάκης είναι γιος του κι έτσι όλη η περιουσία των Δεμερτζήδων Θα περάσει στα χέρια του Μάρκου. Γιατί ήδη η περιουσία της οικογένειας που υπήρχε στην Αθήνα και ο Ιάσονας έδωσε εντολή να πωληθεί, αγοράστηκε από τον Μάρκο!

Όλα αυτά τον βασανίζουν και τελικά ενημερώνει τη μητέρα του ότι θα γίνει το δικό της, δηλαδή θα γράψει την περιουσία του στην κόρη του αλλά δεν πρέπει να μάθει τίποτα η Αλεξάνδρα!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ νεκρή; Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Ο Γιώργης υπαίτιος!

Ίντερ: Ο viral χορός του Τσαλχάνογλου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας (vid)

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος χαροπαλεύει εξαιτίας της Μαργέτας!