Η Αλεξάνδρα περνάει δύσκολες στιγμές στη φυλακή στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Ο πραγματικός κίνδυνος όμως είναι άλλος και η κοπέλα θα βρεθεί πολύ κοντά στον θάνατο. Η μόνη σκέψη που κρατάει την Αλεξάνδρα για να μην καταρρεύσει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής είναι τα παιδιά της. Πλέον οι μέρες περνούν βασανιστικά αργά. Μια μέρα οι κρατούμενες παθαίνουν από το φαγητό δηλητηρίαση. Το ίδιο κι εκείνη. Η Αλεξάνδρα νοσηλεύεται. Την ίδια ώρα η Νότα, που θεωρεί ότι εξαιτίας της η ανιψιά της πήγε να αφαιρέσει με τα ίδια της τα χέρια τη ζωή της και πως εκείνη είναι η κύρια αιτία της δυστυχίας της, καταστρώνει ένα σχέδιο προκειμένου να τη βγάλει από τη μέση.

Μόνο έτσι πιστεύει η Ευγενία πως θα γλιτώσει μια και καλή από αυτήν. Η Νότα λοιπόν μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του νοσοκομείου φορώντας μια ποδιά νοσοκόμας και προσπαθεί να βάλει δηλητήριο στον ορό της Αλεξάνδρας για να τη δολοφονήσει. Η κοπέλα όμως ξυπνάει, φωνάζει και η Νότα τρομοκρατημένη φεύγει.

Η Ευγενία που δεν αντέχει στη σκέψη ότι ο Μάρκος ακόμα αγαπάει την Αλεξάνδρα, την επισκέπτεται στη φυλακή και της λέει να μείνει μακριά από τον άντρα της!

Της λέει ότι με έναν τρόπο είναι συνέχεια κοντά του. Της θυμίζει ότι έχουν οικογένεια και της ζητάει να σταματήσει να είναι συνέχεια μέσα στα πόδια της, την προειδοποιεί. Εκείνη όμως της απαντάει πλέον χωρίς περιστροφές! Της λέει ότι την αγαπά ακόμα και να κάνει πίσω γιατί θα πάρει άλλα μέτρα!

Η Αλεξάνδρα τότε της λέει αν θα προσπαθήσει κι εκείνη να τη σκοτώσει όπως ακριβώς έκανε και η Νότα και η Ευγενία σοκάρεται!

Η Νότα ωστόσο αρνείται τα πάντα!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star 2: Μυαλό δε βάζει ο Ατζούν-Θέλει πάλι τη Δαλάκα!

F1: Daniel Ricciardo αποκαλύπτει πως… με το μοντέλο WAG, είναι ερωτευμένος!

Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Ωραία είναι αλλά ούτε το τηλεκοντρόλ μου δεν τη θέλει!