Το Survivor All Star  με νικητή τον Σάκη Κατσούλη ανήκει πλέον στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης με τα όποια παρατράγουδά του, τις αποβολές του, τις κλοπές τροφών αλλά και τις οικειοθελείς αποχωρήσείς του.

Όμως ο χρόνος κυλά και ο Ατζούν θέλει να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητές του για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι ππυ προβλέπεται να αρχίζει την ίδια περίοδο δηλαδή γύρω στα Χριστούγεννα του 2023.

Πολλοί εκ των πρώην  παικτών έχουν φροντίσει… ευθαρσώς να κάνουν γνωστό ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάνε στον Άγιο Δομίνικο, και ότι πάει και τελείωσε για αυτούς όλο αυτό το κομμάτι του ριάλιτι επιβίωσης και όλοι πια έχουν τα σχέδια και τις υποχρεώσείς τους.

Μην ακούτε όμως τίποτα. Όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας μιας και ο Ατζούν έχει λάβει κάμποσα «ναι» αφού τα ποσά που ακούγονται είναι (πάλι) εξωπραγματικά!

Επιπλέον, ο Τούρκος παραγωγός έχει κάνει κρούση και σε άτομα που τα… αποχώρησε η παραγωγή μιας και ήθελαν να φάνε ένα κάτι παραπάνω όπως για παράδειγμα, τυχαίο το όνομα, η Κατερίνα Δαλάκα αλλά και ο Στάθης Σχίζας!

Πολύ σωστά διαβάσατε. Άλλωστε το επιβεβαίωσε και ο γκουρού της lifestyle δημοσιογραφίας, Νίκος Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN Καλοκαίρι #Yes.

Survivor: Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή