Ο Μάρκος κάνει τον δικό του αγώνα στη σειρά Έρωτας Φυγάς, για να δει πάλι ελεύθερη την αγαπημένη του… «Μέχρι να βγεις από εδώ, εγώ Θα έρχομαι κάθε μέρα» της λέει. Της λέει τι μπορεί να κάνει για εκείνη. Αρκεί να του το ζητήσει!  Εκείνη όμως είναι ξεκάθαρη απέναντί του: Του λέει να μην ξαναπατήσει το πόδι του εκεί  με δάκρυα στα μάτια. «Το μόνο που με νοιάζει είναι τα παιδιά μου… Δεν το βλέπεις; Δεν είναι γραφτό μας να είμαστε μαζί .. Δέξου το και εσύ… Ν αγάπη μας είναι η τιμωρία μας» του λέει και επιστρέφει στο κελί της… Από εκείνη την ημέρα δεν εμφανίζεται στο επισκεπτήριο όσες φορές κι αν πηγαίνει εκείνος να τη δει και να της μιλήσει… Η απογοήτευση του Μάρκου σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα είναι μεγάλη. Ο Στέφανος τον βλέπει καταρρακωμένο, όμως του λέει ότι καταλαβαίνει πια απόλυτα την Αλεξάνδρα και του ζητάει να κάνει και εκείνος το ίδιο! Του λέει να κάνει ότι πει εκείνη και να δεχτεί επιτέλους τη μοίρα του γιατί εκείνος έχει γυναίκα και παιδί! Τον παροτρύνει να τους πάρει και να φύγει!

Ο Μάρκος όμως είναι ανένδοτος! Του απαντά ότι δεν πρόκειται να την αφήσει μόνη της σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της.

Ο Στέφανος όμως επιμένει και του λέει ότι δεν του ζητά να της γυρίσει την πλάτη αλλά να είναι κοντά της και όχι δίπλα της.

Δίπλα στην οικογένειά του πρέπει να είναι του λέει χαρακτηριστικά. Μόνο που ο Μάρκος δεν μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο… Την επομένη πηγαίνει και πάλι να επισκεφτεί την αγαπημένη του στις φυλακές, αλλά φεύγει με κατεβασμένους τους ώμους, αφού εκείνη δεν εμφανίζεται για να τη δει. Ο Στέφανος τον περιμένει απ έξω και του λέει ότι ξέρει τι πρέπει ακριβώς να κάνει. Δεν χρειάζεται να την ξεχάσει αφού ξέρει καλά πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Ωστόσο δεν θα πρέπει να κάψει το μέλλον του με το παρελθόν του!

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Η Δαλάκα κατηγορεί τον Φιντιρίκο ότι έδωσε τις επίμαχες φωτογραφίες-Πώς απαντά ο πρώην της;

Καιρός: Στα «κόκκινα» η θερμοκρασία την Τρίτη (25/7) – Που θα «χτυπήσουν» 44αρια

Γιώργος Λιάγκας: Γιατί αγχώνει την Ελένη Βουλγαράκη;