Η Ευγενία στη σειρά Έρωτας Φυγάς, σε μια ύστατη προσπάθεια να κρατήσει τον Μάρκο κοντά της, αποφασίζει να βγάλει από τη μέση την Αλεξάνδρα. Ετσι την καλεί να συναντηθούν στο δάσος και εκεί αναγκάζει την αντίζηλό της να βάλει η ίδια τέρμα στη ζωή της. Όμως, η Αλεξάνδρα την τελευταία στιγμή κάνει πίσω και προσπαθεί να καλοπιάσει την Ευγενία, που την απειλεί με όπλο. Της λέει ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και όπως την πλησιάζει το όπλο εκπυρσοκροτεί και η Αλεξάνδρα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος.

Η Νότα που βλέπει όλη τη σκηνή, παίρνει την ανιψιά της και την ξορκίζει να μην πει ποτέ σε κανέναν τι έγινε! Οι εργάτες στο κτήμα ακούνε τον πυροβολισμό, τρέχουν να δουν τι συμβαίνει και βρίσκουν την Αλεξάνδρα πεσμένη στο έδαφος. Αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται στο χειρουργείο σε σοβαρή κατάσταση. Η Μαργέτα αγωνιά για τη νύφη της όπως και ο Ιάσονας για τη γυναίκα του που τρέχει στο νοσοκομείο να δει πώς είναι. 

Οταν η Αλεξάνδρα καταφέρνει να συνέρθει και να δείχνει ότι πηγαίνει καλά, ζητάει από τη Ρηνιώ να της φωνάξει τον Μάρκο για να μιλήσουν. Πράγματι εκείνος πηγαίνει και χαίρεται που η αγαπημένη του είναι καλά. Όμως εκείνη θα τον εκπλήξει με όσα έχει να του πει. Αρχικά του ζητά να μη θυμώσει και να μη ζητήσει εξηγήσεις ενώ τελικά του παραδέχεται ότι 0 Γιωργάκης είναι δικό του παιδί!

Ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και αρχίζει να της φωνάζει για το πώς μπόρεσε να του το κάνει αυτό; Το δικό του το παιδί να φωνάζει τόσο καιρό “μπαμπά” αυτόν τον άτιμο εννοώντας τον Ιάσονα και να το στερεί από εκείνον!

Εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει αλλά ο Μάρκος δεν την αφήνει. Στο μεταξύ εκείνη επιμένει ότι δεν ξέρει ότι την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει αν του έλεγε ποτέ την αλήθεια!

Παράλληλα, του αποκαλύπτει πως η Ευγενία ήταν εκείνη που την πυροβόλησε. Ο Μάρκος θέλει να πάει να βρει τον Ιάσονα και να τον σκοτώσει για όσο κακό έχει προκαλέσει, αλλά η Αλεξάνδρα για να τον σταματήσει απειλεί πως θα αυτοκτονήσει. Τότε εκείνος δέχεται! Οταν η Αλεξάνδρα πάρει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι θα κάνει μια μυστική συνάντηση με τον Μάρκο και τον γιο τους!

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Ποια παίκτρια είναι διακοπές χωρίς τον σύντροφό της; -Χώρισαν;

Πάλι τον πιάσαν οι παπαράτσι του Engine Power τον Hamilton στην βίλα με την Shakira

Η Γη της Ελιάς: Όλα όσα θα συμβούν στον τρίτο κύκλο της σειράς-Θάνατος, χωρισμοί και εκδίκηση!