Η Μαργέτα ζητά να αφεθεί η νύφη της ελεύθερη έστω μέχρι τη δίκη στη σειρά Έρωτας Φυγάς, ενώ δηλώνει ότι εγγυάται η ίδια πως η κατηγορούμενη δεν θα αποδράσει, αλλά θα βρίσκεται στο αρχοντικό τους και θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα όταν της ζητηθεί…

Έπειτα από αυτό, η Αλεξάνδρα αφήνεται ελεύθερη, όμως όταν επιστρέφει στο αρχοντικό βρίσκεται μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα… Ο Ιάσονας την πληροφορεί ότι τα παιδιά τους είναι ασφαλή σε άλλο σπίτι και μόνο ο ίδιος ξέρει πού βρίσκονται, ενώ της ανακοινώνει ότι στο εξής δεν θα κοιμάται στη μεγάλη κρεβατοκάμαρα, ως πρώτη κυρία του αρχοντικού, αλλά στα δωμάτια των υπηρετών, αφού θα επιστρέψει στα… παλιά της καθήκοντα. Θα γίνει ό,τι ήταν όταν την πρωτογνώρισε: υπηρέτρια.
Σε κανέναν δεν αρέσει η νέα διαταγή του Ιάσονα, ούτε στη Μαργέτα ούτε στους υπηρέτες, αλλά η ίδια η Αλεξάνδρα τους διαβεβαιώνει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η Μαργέτα κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τα εγγόνια της και να τα κάνει να ξανασμίξουν με τη μητέρα τους, και το καταφέρνει με τη βοήθεια της μικρούλας Μαρίνας! Εντοπίζει το σπίτι, στο οποίο τόσο καιρό τα έκρυβε ο γιος της, και, μάλιστα, βλέπει και το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο απ’ έξω. Αυτό δεν την πτοεί καθόλου. Δεν περιμένει να φύγει, αλλά χτυπάει την πόρτα, αποφασισμένη να τον αντιμετωπίσει στα ίσα αν της πει το παραμικρό…  ‘Οταν η πόρτα ανοίγει, η Μαργέτα παγώνει… Βλέπει απέναντί της τη γυναίκα που έχει στοιχειώσει τη ζωή της… την Ουρανία Πετροπούλου.

Στο βάθος, ο γιος της κάθεται χαλαρός στην πολυθρόνα… σαν στο σπίτι του! Τον πλησιάζει και τον ρωτάει αν ντρέπεται. Χωρίς να περιμένει την απάντησή του, αρπάζει τα εγγόνια της και φεύγει… ‘Οταν μένουν μόνοι στο σπίτι, η Ουρανία στρέφεται στον Ιάσονα και του λέει ότι πριν χρόνια εκείνη μπήκε ανάμεσα στον πατέρα και τη μάνα του. Τώρα μπαίνει ανάμεσά τους. Και ο Ιάσονας απαντά πως αν υπήρχε ευτυχία στο σπίτι τους, δε θα χώραγε εκείνη. Και τώρα τη βλέπει σαν αποκούμπι του.

 

Έρωτας Φυγάς: Κάθε βράδυ στο OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Πέτρος Κουσουλός: Τέλος από την εκπομπή της Κουτσελίνη

Viral: Σκύλος οδηγεί σκάφος και παίρνει βόλτα τον ιδιοκτήτη του! (vid)

ΣΚΑΪ: Τέλος από το κανάλι πασίγνωστη μάνατζερ – Ποια είναι